Często rozpoznaje, a jak nie rozpoznam to partnerka mi mówi że już jej cipka ma dość![]()
Czy zdarza się, że partnerka udaje, i czy wtedy to rozpoznajecie?No cóż, zawsze rozpoznaję.
Po co ma udawać?Czy zdarza się, że partnerka udaje, i czy wtedy to rozpoznajecie?
To proste. Kobiety, dziewczyny udają orgazm po to żeby nie sprawić przykrości partnerowi ani nie odbierać mu jego własnego poczucia męskość.Kobiety często udają ale bez problemu da się to wykryć. Tu tylko powstaje pytanie, po co? Albo się kochamy żeby każdy czerpał przyjemność albo tylko żeby kogoś zadowolić, co jest tak zwanym "mechanicznym seksem". To powinno być jasne jeszcze przed stosunkiem.
Tylko to nie jest rozwiązanie. Nie lepiej dać zrozumieć w jaki sposób doprowadzić do orgazmu? Facet i tak to wyczuje i wtedy nie będzie szukał problemu w sobie a tylko inną kobietę, która z nim będzie czerpać przyjemność.To proste. Kobiety, dziewczyny udają orgazm po to żeby nie sprawić przykrości partnerowi ani nie odbierać mu jego własnego poczucia męskość.
A później wielkie zdziwienie że facet szuka kogoś na boku. Tylko to już dużo za późno.Tylko to nie jest rozwiązanie. Nie lepiej dać zrozumieć w jaki sposób doprowadzić do orgazmu? Facet i tak to wyczuje i wtedy nie będzie szukał problemu w sobie a tylko inną kobietę, która z nim będzie czerpać przyjemność.
Też cenie szczerość ale czasami kobieta ma ze swoją seksualnością przykre doświadczenia. I to ze nie może dojść to nie jest "wina" mężczyzny tylko jej psychiki. Co w takim razie ma zrobić? Mój były nie wyczuwał. Mimo braku orgazmu było mi z nim bardzo dobrzeTylko to nie jest rozwiązanie. Nie lepiej dać zrozumieć w jaki sposób doprowadzić do orgazmu? Facet i tak to wyczuje i wtedy nie będzie szukał problemu w sobie a tylko inną kobietę, która z nim będzie czerpać przyjemność.
Szukać przyczyny a nie udawać.Też cenie szczerość ale czasami kobieta ma ze swoją seksualnością przykre doświadczenia. I to ze nie może dojść to nie jest "wina" mężczyzny tylko jej psychiki. Co w takim razie ma zrobić? Mój były nie wyczuwał. Mimo braku orgazmu było mi z nim bardzo dobrze![]()