ale klops
ehh... ej wy nie pytajcie sie o takie rzeczy na forum tylko niech dziewczyna idzie do ginekologa....!! jesli nie jest zapuzno to da tabletke do 72 po...!! a jak juz jest za puzno na ta tabletke to sa jeszcze tabletki poronne....
jak najbardziej możliwe - wiek nie ma nic do rzeczy, jeżeli dziewczyna miała już okres, mogła zajść w ciążę
:!: :!: :!: :!: :!: :!: dziewczyna jak zaczyna miesiaczkowac moze jak najbardziej zajsc w ciaze choc nie jest to 100% ze po kazdym sexsie bez zabespieczenia zajdzie....ale jak juz mowiłam trzeba pujsc do lekarza(ginekologa) bo w sumie....ehh...to jest raczej przejebane jak panienka miała by mniec dziecko..jak sama jest dzieckiem...nie ma co sobie zycia marnowac...ehh.. moze marnowac to złe słowo ale dziecko to juz obowiazek do konca zycia...moja siostra urodziła dziecko w wieku 16 lat Ola w lutym skonczyła 7 lat i moja siostra jest znowu w ciazy i teraz nie ma juz stresow typu jak zapewnie mojemu dzieku byt.. tylko cieszy sie całym sercem i hehe i chciała by chłopca tym razem
w sumie ja tez...ale wracajac do tematu... naszczesci miała odpowiedniego faceta ktory z nia został i sa małzenstwem...choc uwazam ze jesli nie pojawiło by sie w ich zwiasku dziecko to rozstali by sie wczesniej czy puzniej.... :disgusted:
I SIE CIESZE ZE BEDE ZNOWU CIOCIA!!!
POPROSILI MNIE NA CHRZESNA 8)
ale naprawde jak dziewczyna nie poszła jeszcze do ginekologa to niech jak najszybciej sie tam uda.....