• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Czy coś jest ze mną nie tak?

Mężczyzna

fjutson

Cichy Podglądacz
Witam, mam 19lat i jestem prawiczkiem, mialem wiele okazji zebym mial ten moj pierwszy raz, ale to byly dziewczyny w podobnym wieku co ja, a mnie takie nie kreca, tylko panie takie 35/40+ czy to jest normalne? czy jest mozliwosc zebym znalazl sobie taka pania, ktora chcialaby ze mna wspolzyc czesto? jak tak to prosze o pomoc, bo mnie meczy to ze jeszcze nigdy tego nie robilem

Kobieta

Rhi

Seks Praktykant
Bardzo wiele osób jest tutaj, bo tego nie robią a są o wiele starsi 😁 Zresztą jakbyśmy mieli Ci w tym pomóc? Wysłać do Ciebie koleżanki na casting?
Czy jest coś z Tobą nie tak, bo kręcą Cię starsze? Nie.

Mężczyzna

Shiro

Podrywacz
Witam, mam 19lat i jestem prawiczkiem, mialem wiele okazji zebym mial ten moj pierwszy raz, ale to byly dziewczyny w podobnym wieku co ja, a mnie takie nie kreca, tylko panie takie 35/40+ czy to jest normalne? czy jest mozliwosc zebym znalazl sobie taka pania, ktora chcialaby ze mna wspolzyc czesto? jak tak to prosze o pomoc, bo mnie meczy to ze jeszcze nigdy tego nie robilem
weź się za siebie bo skończysz jak kolega wyżej, naczelny maruda na forum.