• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czasem osobno ...

Czy zdarza sie ze idziesz na imprezę bez swojej partnerki

• nigdy, zawsze wychodzimy razem

Votes: 0 0,0%

• Total voters
    14
Status
Zamknięty.

Bad

Nowicjusz
Pytanie czy zdarza sie wam ze wychodzic gdzies do klubów czy na dyskoteki bez sowjej pratnerki założmy z kolegami < jak to sie potocznie mówi na pifko> :D
albo odwrotnie jak to wyglada w waszych zwiazkach bo wg mnie jest to kwestia zaufania wiem ze ona mnie nie zdradzi wiec moze isc sama
pozatym mi tez nie robi wyrzutów jesli cos takiego sie zdarzy <mimo ze potrafi byc chlernie zazdrosna> i mysle ze to jest zdrowy uklad
Oczywiscie jak sie da to wole wychodzic z nia i sie bawic spedzac czas razem ale nie zawsze sie daje
Jak to wylada w przypadku waszych zwiazków ?? 8)

Serenity

Seks Praktykant
Noi zle zaglosowalem :p. Nie rzeczytalem twojego posta tylko akniete. Na imprezy tylko z moja ukochan, ale na piwko z kumplami to czasem chadzam sam. Zalerzy. Kwiatuszek czasem sobie idzie z kolezankami :). Ale imprezy to wspolnie wszystkie. Na piwko i takie tam tez przede wszystkim razem. No ale my to troche inny przypadek i w sumie nie ma tu kategorii dla nas.

SETH

Podrywacz
Jeśli moja Dziewczyna chce iść na jakąś imprezkę a mnie nie za bardzo się chce, to przecież nie będę Ją trzymał w domu. Ufam jej i wiem, że nawet jeśli ktoś by się do niej przystawiał to i tak nic nie zdziała. Ale oczywiście trochę się wtedy martwię. Na szczęście ostatnio raczej nigdzie bez siebie się nie pojawiamy :)

Inżynier

Biegły Uwodziciel
U mie jest wyjątkowa sprawa: nie ma możliwości żebyśmy nie wychodzili razem na imprezy. Jednak teraz ja wyjeżdżam bez mojej Najmilszej i będę imprezował prawie codziennie bez Jej towarzystwa( :cry: ). Ale aktualnie ani ja ani Ona nie wyszłaby bezemnie(chyba, że na pogaduchy z koleżankami).

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry