człowiek mówi na początku, że nie chce niczego o podłożu erotycznym a Wy przeskakujecie do bielizny... bielizna jest dobra dla zaawamsowanych i najlepiej kupowanam we dwoje, żeby potem nie było obciachu że się pannie w niedpowiednich miejscach wcina, albo wcale nie wchodzi bo raozmiar niby ten a wnie pasuje. poza tym bieliźniany prezent zobowiazuje do tego że by sie w nim pokazać a dziewczyna może akurat do tego nie mieć nastroju.
Nie zgadzam sie że maskotki nie są modne, owszem coś w stylu białego misia z serduszkiem może i jest oklepane, ale przecież istnieje mnóstwo innych zabawek, niektóre moga rozbawić do łez.
największe jednak wrażenie robia zawsze na kobietach kwiaty najlepiej dużo. Bardzo ładnie wyglądają goździki, sa niedrogie i można je ułożyć w taka kulę która wygląda imponująco... nie wiem jakie macie warunki że tak to nazwe "mieszkaniowe", ale gdyby mój facet zrobił dla mnie kolację, to nawet gdyby była niejadalna byłabym w niebowzięta.
nie mówcie że kwiaty i czekoladki sa oklepane, bo tak na prawde rzadko kiedy dostajemy bukiety i słodycze.
napisz Cichy Człowieku czy ten prezent ma być romantyczny czy praktyczny, czy cos pomiedzy tym, bo trudno coś wymysleć. I nie wiemy jak długo się znacie, tzn jak dlugo jesteście w związku.