• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Co was podnieca?

Mężczyzna

grigorek

Seks Praktykant
Mnie podnieca widok falujących cyców żony jak dostaje na nie mega mocne klapsy z otwartej dłoni 😁Żonkę też to bardzo kręci i podnieca do tego stopnia że potrafi mieć orgazm jak leje ja po cyckach na maxa 😁😈

Mężczyzna

Erien343

Seks Praktykant
Cześć!

Pytanie takie jak w tytule: co was podnieca? To jest pytanie ogólne i odpowiedzi mogą dotyczyć wszystkiego :D
Ja na przykład mam tak, że niesamowicie kręcą mnie męskie dłonie (zwłaszcza jak facet ma długie i smukłe palce). Nie wiem skąd mi się to wzięło, ale odkąd pamiętam to niesamowicie mi się to podoba. Zresztą tak samo mam z zapachem. Jeśli mężczyzna dobrze pachnie to w moich oczach zyskuje +50 do atrakcyjności.

A jak to jest u was? Co was kręci i podnieca?
Zgrabny tylek, gesty, miny, zarty sytuacyjne :)

Mężczyzna

grzesxny3

Cichy Podglądacz
Cześć!

Pytanie takie jak w tytule: co was podnieca? To jest pytanie ogólne i odpowiedzi mogą dotyczyć wszystkiego :D
Ja na przykład mam tak, że niesamowicie kręcą mnie męskie dłonie (zwłaszcza jak facet ma długie i smukłe palce). Nie wiem skąd mi się to wzięło, ale odkąd pamiętam to niesamowicie mi się to podoba. Zresztą tak samo mam z zapachem. Jeśli mężczyzna dobrze pachnie to w moich oczach zyskuje +50 do atrakcyjności.

A jak to jest u was? Co was kręci i podnieca?
mnie podnieca uległość kobiety, ktora potrafi zrobic dla mnie wszystko, oddaje mi sie cala 100%, ale lubie tez takie ktore pokaza pazurek