• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Co Was najbardziej wkurza we współmałżonkach/partnerach

Kobieta

Lenkaa

Podrywacz
Pytanie jak w temacie, można ziać jadem i narzekać do woli. Dopisujcie też ile jesteście razem.
W przypadku mojego (22 lata razem 🤯) top 3 najbardziej irytujących kwestii
1. Traktowanie seksu jako karty przetargowej - karanie brakiem seksu za ch... wie co
2. Zachowanie za kierownicą - ciągłe komentowanie innych kierowców, trąbienie, bycie szeryfem na drodze.
3. Irytujący mega głośny śmiech hieny gdy go coś naprawdę rozbawi.
Ja się ograniczyłam do 3 ale wy możecie się nie ograniczać 😝

Mężczyzna

ergo.

Cichy Podglądacz
Pytanie jak w temacie, można ziać jadem i narzekać do woli. Dopisujcie też ile jesteście razem.
W przypadku mojego (22 lata razem 🤯) top 3 najbardziej irytujących kwestii
1. Traktowanie seksu jako karty przetargowej - karanie brakiem seksu za ch... wie co
2. Zachowanie za kierownicą - ciągłe komentowanie innych kierowców, trąbienie, bycie szeryfem na drodze.
3. Irytujący mega głośny śmiech hieny gdy go coś naprawdę rozbawi.
Ja się ograniczyłam do 3 ale wy możecie się nie ograniczać 😝
Oho, ktoś tu ma ciche dni w domu ;p

Mężczyzna

distrteeed

Cichy Podglądacz
Współczuje, ale nie ma tego złego, bo wydaje mi się ze dwa na trzy przedstawione problemy wydają łatwymi do przepracowania (o ile materiał w postaci partnera ofc :D) jest wystarczająco plastyczny i chętny. Brzmi to jak truizm? No w sumie chyba nim jest xD (pozytywne afirmacje czy coś tego typu... :x)
Od siebie dodam:
1."Traktowanie seksu jako karty przetargowej - karanie brakiem seksu za ch... wie co" :)D)
2. Niechęć przed "nowym".
3. Pracoholizm.

Kobieta

Lenkaa

Podrywacz
Współczuje, ale nie ma tego złego, bo wydaje mi się ze dwa na trzy przedstawione problemy wydają łatwymi do przepracowania (o ile materiał w postaci partnera ofc :D) jest wystarczająco plastyczny i chętny.
Ni huhu, ja już nawet nie próbuję, materiał jest gruboskórny i prędzej zrobi odwrotnie niż się zmieni 😝

Mężczyzna

distrteeed

Cichy Podglądacz
Ni huhu, ja już nawet nie próbuję, materiał jest gruboskórny i prędzej zrobi odwrotnie niż się zmieni 😝
wiadomo jak to bywa ;D Pytanie czy skutecznie udaje się rozładować owe frustracje (najlepiej na xd ...przepraszam, czy tam raczej "wspólnie ze" wspomninanym gagatkiem ;d)