• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

co sądzicie o dyskretnym seksie z inną osobą mając partnera/ke ?

Mężczyzna

Not wisdom at all

Cichy Podglądacz
Hahaha skoro nic nie sądzisz kolego to po co podnosić taki temat ? Z jednej strony to zawsze kuszące ze gdybys wiedział ze się nie wyda to można byłoby skorzystać i zabawić się z kimś na boku. Ale to wszystko fajnie działa w głowie. Zdrady to po prostu kur***o, wiec nie czyn drugiemu co tobie nie miłe. No chyba ze ktoś jest dużym miłośnikiem zdrad partnera to nie mam pytań.

Mężczyzna

Slavo

Biegły Uwodziciel
Po pierwsze uczciwość. Znam pary które dają sobie przyzwolenie na skoki w bok (wręcz ich to jara) i to jest w porządku - obopólna zgoda. Ale ukrywanie się i bzykanie bez wiedzy osoby z którą dzieli się życie? Kłamstwo ma krótki nogi i przeważnie się wydaje, nie prościej się rozmówić z partnerem i niech każdy idzie swoją drogą? Nie marnuje się czasu drugiemu człowiekowi i nie trzeba mieć zszarganych nerwów

Mężczyzna

Slavo

Biegły Uwodziciel
Najgorzej jeśli jest się samą, bo mąż praktycznie cały czas w pracy :(
Różne myśli chodzą po głowie...
Mam to samo z żonką, aczkolwiek z wiekiem mądrzeje i już bardziej skupia się na domu i mojej osobie. Jakieś 15 lat temu zagroziłem że odejdę ale nic to nie dało, po czasie sama zmądrzała. Pytanie na ile kochasz męża i czy mu mówisz że jesteś samotna.