• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

co powiedziała byś na spontan numerek

Mężczyzna

energetyczny

Seks Praktykant
Załóżmy ze idziecie do znajomego. Wchodzicie i on was dopada tak nagle i dobiera się do was dziewczyny. Bez słowa dopada całuje i zaczyna ostro i pewnie się wami zabawiać. Co byście zrobiły w takiej sytuacji w realu ? Wiem wiem to zależny czy ładny itd ale na spontanie pierwsza myśl w takiej chwili Jaka reakcja u was by wystąpiła ?

Mężczyzna

Shiro

Podrywacz
Każdy wie, że dalszy ciąg zdarzeń zależy od wyglądu tego znajomego. Żadna tego nie przyzna, ale gdy zrobi tak jakiś średnio przystojny facet to jest pojebany, obleśny i od razu telefon na policję. Jednak jeśli facet jest hot, wysportowany, przystojniak i dobrze ubrany, to same by zaraz rozkładały nogi i chciały więcej. Wszystko zależy od wyglądu. Dlatego jako przeciętniak nie ma co się bawić w takie rzeczy.

Jeszcze najlepiej jak jest wysoki i bogaty do tego, wiadomo.

Kobieta

Yassmin

Seks Praktykant
Zgadza się, jeśli facet byłby przystojny to mógłby mnie zgwałcić. Podziękowałabym nawet później i zaproponowała powtórkę. Fajnie jakby był w drogim garniturze i miał drogi zegarek... strasznie mnie podnieca rozebrany facet w drogim zegarku <3

Mężczyzna

energetyczny

Seks Praktykant
Każdy wie, że dalszy ciąg zdarzeń zależy od wyglądu tego znajomego. Żadna tego nie przyzna, ale gdy zrobi tak jakiś średnio przystojny facet to jest pojebany, obleśny i od razu telefon na policję. Jednak jeśli facet jest hot, wysportowany, przystojniak i dobrze ubrany, to same by zaraz rozkładały nogi i chciały więcej. Wszystko zależy od wyglądu. Dlatego jako przeciętniak nie ma co się bawić w takie rzeczy.

Jeszcze najlepiej jak jest wysoki i bogaty do tego, wiadomo.
dziękuje ci za ten głos SZACUN

Mężczyzna

energetyczny

Seks Praktykant
Zgadza się, jeśli facet byłby przystojny to mógłby mnie zgwałcić. Podziękowałabym nawet później i zaproponowała powtórkę. Fajnie jakby był w drogim garniturze i miał drogi zegarek... strasznie mnie podnieca rozebrany facet w drogim zegarku <3
taki np manager lub lekarz

Mężczyzna

tupcio

Dominujący
W drugą stronę też tak to działa. Zdecydowanie bardziej wolę posuwać Panią Koordynator niż ekspedientkę z Żabki 😄