• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Co miłe dla kobiecego oka?

Mężczyzna

Parasit

Nowicjusz
Kobietki, jakie fotki facetów najbardziej Was kręcą?
Mam profil na eroprofile i chce tam mile dla oka fotki lub filmiki umieszczać wie czekam na sugestie
Puścić wodze fantazji i pisać - jak będzie okazja odwzajemnie się linkami

Kobieta

Saanvi

Erotoman
Z moim pierdolcem na punkcie męskiej klaty czy seksownej Vki to nic dziwnego, że mnie przyciągały takie avatary. Swojego faceta też w ten sposób wypatrzyłam tu w tłumie.
Ale dobre są też takie eleganckie, tajemnicze, w czerni i bieli. Albo z przedramieniem w koszuli i dziarą 🫠
Gdy byłam chwilę na datezonie to na starcie kasowałam wszystkich z fiutem w avatarze. Ani to ładne ani interesujące, a i tak nie było szansy, że się kogoś w tłumie zapamięta po kutasie. Ci bez avatara też lecieli w nicość.

Ostatnia edycja:
Kobieta

małami78

Nowicjusz
Ja uwielbiam takie zdjęcia które nie pokazują wszystkiego, tylko zostawiają trochę w domyśle, w wyobraźni. Dzisiaj dostałam świetne fotki (kto wie ten wie 😏🤭) i bardzo mnie to pociągnęło. 😁

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Erotoman
Co oznacza Vki? Jakiś skrót?
Nie zetknąłem się z takim słowem ani skrótem.
na starcie kasowałam wszystkich z fiutem w avatarze.
Słusznie.
Choć BTW: co uważasz o tych, którzy mają w avatarze tyłek? Też byś takich kasowała?
Ci bez avatara też lecieli w nicość.
A to z jakiego powodu?
Może tacy właśnie uważają, że ważniejsze jest to, co się sobą reprezentuje, a nie to, co ma się do pokazania?

Kobieta

Lenka85

Nowicjusz
Kurde, mi fiut w profilowym kojarzy się od razu z mośkiem, który jest tak dumny ze swojego przyrodzenia i skoncentrowany na sobie, że nie byłoby szans na szczęśliwą relację między nami.

Kobieta

Saanvi

Erotoman
Co oznacza Vki? Jakiś skrót?
Nie zetknąłem się z takim słowem ani skrótem.
A sorry, to się pewnie jakoś nazywa, ale to są dla mnie te skośne linie w okolicach podbrzusza męskiego, które wyznaczają jedyny słuszny kierunek ;)
Słusznie.
Choć BTW: co uważasz o tych, którzy mają w avatarze tyłek? Też byś takich kasowała?
Faceci? Jakoś nie pamiętam aby tacy do mnie pisali. Wszystko pewnie też zależy na ile smaczna byłaby ta fotka.
A to z jakiego powodu?
Może tacy właśnie uważają, że ważniejsze jest to, co się sobą reprezentuje, a nie to, co ma się do pokazania?
Mówię tu o datezone gdzie kobiety mają setki wiadomości dziennie. Nie zapamięta się takiego za bardzo. No taka specyfika tego miejsca. Pytanie było o fotki konkretnie.

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Erotoman
to są dla mnie te skośne linie w okolicach podbrzusza męskiego, które wyznaczają jedyny słuszny kierunek
Nie znałem takiego określenia - dla mnie to coś nowego. OK.
Jakoś nie pamiętam aby tacy do mnie pisali.
Pytałem ogólnie, i być może hipotetycznie. Z ciekawości.
Podobno kobiety z reguły uważają, że tyłki są bardziej seksowne niż siusiaki. Tu akurat przyznaję im rację. ;)
Nieprzypadkowo np. na jednym z forów na FetLife był konkurs na najładniejszą męską pupę, a nie było na najładniejszego siusiaka. ;)
datezone gdzie kobiety mają setki wiadomości dziennie.
Ogólnie to dość fascynująca rzecz: o ile mężczyźni mają problemy z przyciągnięciem uwagi kobiet i flirtem czy podrywem, z zainteresowaniem sobą kobiet, zderzając się z brakiem zainteresowania i chłodną obojętnością ze strony kobiet, o tyle kobiety mają problem z nadmiarem atencji ze strony mężczyzn i nie mogą się opędzić od chętnych adoratorów.
Przez co kobietom jest bardzo łatwo o seks, jeśli tylko go chcą. A mężczyźni muszą się bardzo namęczyć, żeby uzyskać seks. Kosztuje ich to wiele wysiłku.

Ciekawe, ile znalazłoby się kobiet, których nigdy nikt nie podrywał, którym nigdy nikt nie składał propozycji, którym nikt nigdy nie okazywał zainteresowania, nie mówił komplementów ani nie nadskakiwał, i które z tego powodu musiały same aktywnie uwodzić i podrywać mężczyzn, a i tak wszyscy jak jeden mąż traktowali je jak powietrze lub im wprost odmawiali, okazując wręcz niechęć - przez co te kobiety, mimo szukania partnerów i seksu, pozostały dziewicami, powiedzmy co najmniej do 40. roku życia lub dłużej. I które z w/w powodów są skazane na niedobrowolny celibat. A nie wynika to w żaden sposób z ich przekonań, wychowania itd., tylko po prostu z pecha.

Wiele się mówi i pisze o niedobrowolnym celibacie u mężczyzn (tzw. incel), jednak czy u kobiet też występuje analogiczne zjawisko?

Kobieta

Saanvi

Erotoman
Ogólnie to dość fascynująca rzecz: o ile mężczyźni mają problemy z przyciągnięciem uwagi kobiet i flirtem czy podrywem, z zainteresowaniem sobą kobiet, zderzając się z brakiem zainteresowania i chłodną obojętnością ze strony kobiet, o tyle kobiety mają problem z nadmiarem atencji ze strony mężczyzn i nie mogą się opędzić od chętnych adoratorów.
Przez co kobietom jest bardzo łatwo o seks, jeśli tylko go chcą. A mężczyźni muszą się bardzo namęczyć, żeby uzyskać seks. Kosztuje ich to wiele wysiłku.
Kobiet jest niewiele na tego typu portalach, na jedną pewnie przypadają setki facetów. To dość prosty mechanizm rynkowy.
Wiele się mówi i pisze o niedobrowolnym celibacie u mężczyzn (tzw. incel), jednak czy u kobiet też występuje analogiczne zjawisko?
Niedobrowolne to chyba rzadziej. Kobieta wejdzie teraz na jakiegoś datezona i nie zdąży wrzucić fotki w avatar, a już jej piszą jaka jest piękna.
Za to dobrowolnego celibatu zapewne jest więcej niż u facetów.

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Erotoman
Kobiet jest niewiele na tego typu portalach, na jedną pewnie przypadają setki facetów.
Ciekawe, czy są jakieś portale randkowe, na których kobiety chętniej zakładają profile niż mężczyźni i jest tam więcej kobiet. I dlaczego datezone nie jest takim portalem.
Za to dobrowolnego celibatu zapewne jest więcej niż u facetów.
Ciekawe, z czego to wynika.

Kobieta

Saanvi

Erotoman
Ciekawe, czy są jakieś portale randkowe, na których kobiety chętniej zakładają profile niż mężczyźni i jest tam więcej kobiet. I dlaczego datezone nie jest takim portalem.
Może sympatia.pl ;)
Datezone jest nastawione raczej na szukanie sex randek, mimo iż da się tam zaznaczyć, że chce się czegoś poważniejszego.