• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Co byś wolał?

Mężczyzna

forhir

Cichy Podglądacz
Luzu im brakuje, bo ego zabiera całe wolne miejsce 😆
No nie zgodze sie. Moje ego szybuje w kosmos, czasem staram sie sam je utrzymac, ale luzu oraz dystansu to mam ogrom. Takze, chyba raczej, powiedzialbym, sztucznie pompowane ego. To cos jak udawanie pewnosci siebie. Nie da sie tego robic realnie, na chocby troche dluzsza mete.

Kobieta

Lenkaa

Biegły Uwodziciel
No nie zgodze sie. Moje ego szybuje w kosmos, czasem staram sie sam je utrzymac, ale luzu oraz dystansu to mam ogrom. Takze, chyba raczej, powiedzialbym, sztucznie pompowane ego. To cos jak udawanie pewnosci siebie. Nie da sie tego robic realnie, na chocby troche dluzsza mete.
To moje ego szoruje po dnie 🤣

Mężczyzna

Metalhorsie

Seks Praktykant
Chyba Kacper Ruciński w jednym swoim standupie rzucił tekst o tym, że wada typu "kiepsko rucham" jest mało przydatna. Bo co? Idizesz na rozmowę o pracę i pytają się :jakie masz wady?" a na to odpowiadasz: "Kiepsko rucham" :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Mężczyzna

forhir

Cichy Podglądacz
Chyba Kacper Ruciński w jednym swoim standupie rzucił tekst o tym, że wada typu "kiepsko rucham" jest mało przydatna. Bo co? Idizesz na rozmowę o pracę i pytają się :jakie masz wady?" a na to odpowiadasz: "Kiepsko rucham" :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Obawiam sie, ze zaden facet nie powie o sobie, ze kiepsko rucha. A wielu by sie przydal dystans do samego siebie ;)

Mężczyzna

forhir

Cichy Podglądacz
Doprawdy? Lechtaczka ma przecietnie okolo 8000 zakonczen nerwowych, wiecej niz kutas. A ten slynny punkt G? Czy on istnieje? Najsmieszniejsze, ze on jest wyczuwalny palcami, a dalej pokutuje jakis mit o nim. Ale Ty chyba wiesz gdzie on sie znajduje? Czy jednak nie? :)