Można mieć kajdanki na nogach, a na fiutku pas cnoty.Związanym ciężko sprzątać ;p
Polecam bycie nagim zarządcą grilla dla reszty imprezowiczów. Nagość i swoboda w ogródku, tylko trzeba uważać, aby nie przypiec "kiełbasy".

Można mieć kajdanki na nogach, a na fiutku pas cnoty.Związanym ciężko sprzątać ;p
Polecam bycie nagim zarządcą grilla dla reszty imprezowiczów. Nagość i swoboda w ogródku, tylko trzeba uważać, aby nie przypiec "kiełbasy".
Lepiej bez pasa cnotyMożna mieć kajdanki na nogach, a na fiutku pas cnoty.
Potwierdzam.Tak, pływanie nago super.![]()
Można założyć coś. Jeździłam boso i nie jest to takie straszne. Może to kwestia pedałów.Ale że gołymi stopami na pedałach? To musi być mega niewygodne. Nie porwałbym się na to.
Poza takimi oczywistościami jak kąpiel w basenie/jeziorze czy sen nago, to bardzo chciałabym spróbować jazdy samochodem nago latem (w butach oczywiście). Kilka razy się do tego przymierzałam, ale zabrakło mi odwagi i boję się konsekwencji w postaci wypadku, ale podni
No nie wiadomo. Jest obawa że penis zablokuje kierownicę.nie będzie żadnego wypadku
Wątpię żeby jakiś był na tyle długiNo nie wiadomo. Jest obawa że penis zablokuje kierownicę.![]()