• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Były seks partner w kręgu towarzyskim

Mężczyzna

Warszawiak82

Podrywacz
Wydaje mi się, że to temat bardziej dla osób żyjących w monogamicznych związkach.

Miał ktoś sytuację, że w waszym kręgu towarzyskim, był ktoś z kim wasza dziewczyna/chłopak kiedyś uprawiała seks? Pytanie oczywiście o tego typu sytuacje w poważnym związku, nie jakim przelotnym prowadzaniu się.

Dajmy na to jesteście w stałym związku z dziewczyną, w naturalny sposób weszliście jej krąg znajomych, a ona w Wasz. Wśród tych znajomych jest chłopak, z którym kiedyś, jeszcze zanim ciebie poznała, zdarzyło się jej z nim bzyknąć. Nic z tego nie wyszło, ale chłopak cały czas jest w kręgu znajomych, jak np. ktoś robi urodziny to z wami on też jest zapraszany, itp.

Mężczyzna

Malkontent

Seks Praktykant
Nigdy nie miałem takiej sytuacji ale nawet jeśli by tak było to bym się tym jakoś specjalnie nie przejmował - w końcu teraz to ja ją rucham.

Mężczyzna

Warszawiak82

Podrywacz
No właśnie o to się rozchodzi, że ktoś kto nie był w takiej sytuacji, to może się wypowiedzieć tylko teoretycznie, a tak naprawdę nie wiesz jakby było.

Specjalnie zaznaczyłem, że to temat bardziej dla ludzi w monogamicznych związkach, bo pary mające jakieś doświadczenia w swingu mają z definicji inną optykę na ten fakt.

Masz tą swoją dziewczynę, jesteście w już stałym związku, ale jest ten Grzegorz/Patryk/Łukasz z którym kiedyś w życiu Twojej dziewczynie zdarzyło się z nim bzyknąć i regularnie bywa na imprezach i spotkaniach robionych w tym kręgu towarzyskim.

No i co? Totalny luzik, bo co było a nie jest nie pisze się w rejestr, czy może delikatna niezręczność, a może wręcz na takich spotkaniach delikatne unikanie tego kogoś?

Kobieta

Holly

Nowicjusz
Pracuję z osobą, z którą kiedyś się przespałam, więcej niż raz. To nieszczęśliwy zbieg okoliczności, wtedy nie pracowaliśmy razem.
Czy moja brzydsza połówka o tym wie? Tak. Czy może coś z tym zrobić? Nie.
Czasem tylko w żartach słyszę jakieś docinki.

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry