• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Brzydki kształt piersi

Status
Zamknięty.

koza99

Cichy Podglądacz
Ostatnio moje piersi tracą jędrność... nie sa jak baloniki, okraglutkie, ale robia sie wyciagniete jak u afrykanek, ktore cale zycie chodza bez stanika... mam male piersi i 18 lat... mysle ze nie jest jeszcze za pozno zeby chociaz cos z ich uroku uratowac. wiem ze zimne prysznice dobrze na to wplywaja i jakies kremy na biust... wiecie cos o tym?? tez macie taki problem??

sii

Biegły Uwodziciel
a zapomnialas o treningu ? oczywiscie nikt ci nie karze chodzic na silownie ( chociaz to jest super pomysl :D ) ale poszukaj sobie cwiczen na biust - ja niestety nie moge pomoc ( co takiego jak np polpompki albo pompki, naciskanie na sciane , reka o reke ; ) itd ) . no i basen to jest tez bardzo dobre wyjscie .

Kociak

Cichy Podglądacz
Hej.Oprócz stosowania tego co zalecily Ci koleżanki polecam masaże,i nie koniecznie tylko pod prysznicem.Masujesz piersi ruchami okragłymi od spodu piersi do sutka...zgodnie z ruchami wskazówek zegara.Mi pomogło.Pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry