• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

BodyMod - modyfikacje stref intymnych

Mężczyzna

Alex44PL

Nowicjusz
Widziałem w kilku tematach rozmowy o piercingu stref intymnych, ale body mod obejmuje znacznie więcej, więc postanowiłem założyć nowy wątek - o modyfikacjach naszych stref intymnych.
Sam takowe mam, więc postaram się przyblizyć czego tutaj szukam, oczekuję, co sam pokażę.

- Mam przekłucie przez żołądź i czasem zakładam tam sobie albo sztangę, albo kolczyk okrągły.
- Pozbawiłem się napletka i (choć to z początku wyglądało koszmarnie) teraz nawet sobie chwalę
- Przeciąłem sobie żołądź prawie na pół - wygląda fajnie, ale użytkowo to nie był całkiem dobry pomysł, teraz albo sikam na siedząco, abo osikam sobie wszystko...
- Przeciąłem sobie worek mosznowy na pół, żeby mieć dwa... Prawie osiągnąłem cel. Pewnie jeszcze raz będę się ciął, żeby to były naprawdę dwa 0sobne worki...
- Zamierzam przez każdą połowę worka mosznowego zrobić przekłucie i to takie konkretne.

Widziałem penisy przecięte całkiem na pół i mnóstwo innych bardzo brutalnych modów.
Także w wydaniu pań przekłucia łechtaczek, warg sromowych...

Czy ten temat Was interesuje?
Czy panie i panowie zechcą się pochwalić swoimi modyfikacjami?
Czy panie i panowie zechcą się pochwalić o swoimi marzeniami w tym zakresie?

Czy jesteście gotowi pokazać, ale i zobaczyć dość krwawe zdjęcia z takich modyfikacji?
(Ja mam całkiem sporo zdjęć z tego, co sobie robiłem i gotów jestem się nimi podzielić)

(to nie moje, ale gdzieś blisko tego, co sobie zrobiłem):
Bifurkation_of_the_glans_penis.jpg

Ostatnia edycja:

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry