• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

BNWO

Kobieta

Kataryna X

Seks Praktykant
"BNWO oznacza Czarny Nowy Porządek Świata. Fetyszystyczny termin związany z BDSM, w szczególności zabawą międzyrasową. Gdzie czarna supremacja nad wszystkimi rasami (zwłaszcza białymi) jest fetyszyzowana. Zwykle skupia się wokół czarnej męskości i wszystkim co z tym związane."

O ile jest to "kult BBC" to jest to w pełni dla mnie normalne ale na zachodnich forach można natknąć się na bardzo radykalne wpisy które ciężko oddzielić czy też wziąć za element zabawy.

Bo czy jest granica kiedy jeszcze jest to fetysz, perwersja ,zabawa a kiedy staje się ideologią?
Co o tym myślicie?

Mężczyzna

Shiro

Podrywacz
Poza tym, patrząc na kolejny Twój post w tej tematyce to wszystko wygląda mi na posty fanatyczki, sekty czy kultu czarnych kutasów. Można mieć jakieś fetysze, ale Ty chyba szukasz wsparcia w tej fantazji. Zbierasz ludzi do sekty czy jak? 🤣🤣.

R

Randomowynick123

Guest
Bo czy jest granica kiedy jeszcze jest to fetysz, perwersja ,zabawa a kiedy staje się ideologią?
Co o tym myślicie?
Po prostu nazwali coś, co istnieje od dawna. Seks z czarnym dla kobiet kojarzy się z czymś mocno pociągającym. Wiadomo, wszystko co inne, jest ciekawsze.

Tak samo pod ideologię w sumie można wrzucić częste wymagania +180cm wzrostu, czy +20cm w majtkach.

Problem w tym, że jest to popularne i będzie pewnie coraz bardziej, a ta popularność zwiększa się z powodu promowania tych rzeczy w różnych mediach.

WhiteBoyhite30

Cichy Podglądacz
Czarny to nie człowiek, a zoofilią się brzydzę. To tyle, buziaczki 😘
To trochę taki poziom przedszkola. Jak Cie nie interesuje ten temat to się nie wypowiadaj, lub wyraź zdanie,że to nie dla Ciebie skoro musisz dorzucic swoje 5 groszy. To forum erotyczne i nie dla każdego sex kończy się na wkładaniu kutasa w cipke i jaraniu się tym.( już tak na maxa upraszczając)
Niektorzy są bardziej rozwinięci lub pokreceni i poruszają inne tematy.
Co do tematu.
Mnie interracial bardzo pociąga, najlepiej w wersji interracial cuckold. Sam termin znam.
Myślę że, dopóki zostaje to w sferze erotyczno łóżkowej to jest ok. Natomiast jeśli tacy "nakręceni fanatycy" zaczęli by to rozciągać na inne sfery zycia i nieświadomych ludzi to wtedy będzie problem.
Jednak żeby odnieść się dokładnie to autorka musiała by przedstawić te radykalne tezy.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Nie mam pojęcia, jak jest w Europie Zachodniej, w Ameryce i w Skandynawii. W Polsce czarnoskórzy mężczyźni zachowują się natomiast zbyt grzecznie, aby przejąć tu władzę. Mamy za to tysiące bardziej "asertywnych" imigrantów z obszaru postsowieckiego. Ci imigranci nie wrócą na wschód. Nie na mowy w Polsce o BNWO jeszcze przez wiele dziesięcioleci.

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry