• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Bisex wakacyjna przygoda

Mężczyzna

kis

Cichy Podglądacz
Był gorący Lipcowy poranek, było tak ciepło że postanowiłem się wybrać nad morzę na plażę nudystów. Śniadanie, prysznic, ręcznik ,oliwka ,woda i w drogę. Na miejscu okazało się że gorące powietrze z chłodnym Bałtykiem spowodowało wiatr od morza i postanowiłem się schować za wydmami gdzie nie było wiatru. Nie byłem sam z tym pomysłem, leżało już tam parę osób. Rozglądnąłem się i wybrałem wolne miejsce przy choinkach koło jakichś dwóch osób. Miejsce zaciszne osłonięte od wiatru i reszty wydmy. Rozebrałem się nasmarowałem oliwką ciało i nagi położyłem się na ręczniku. Słońce grzało delikatny wiatru przyjemnie owiewał nagie ciało, było tak przyjemnie że nabrałem ochoty żeby się podotykać. Wstałem rozglądnąłem się po okolicy każdy leżał, a wysoka trawa częściowo zasłaniała plażowiczów. Tylko dwie osoby leżące blisko mnie. Było to dwóch chłopaków około 30 lat, szczupłych ładnie opalonych z ładnym ciałem. Położyłem się i zacząłem się dotykać , bawiłem się napletkiem i głaskałem naoliwiony żołądź. Drugą ręką zacząłem dotykać dziurkę analną, naoliwione paluszki chodziły gładko jeden po drugim, było bardzo przyjemnie waliłem sobie konia a palcami drugiej ręki zadawalałem się analnie po chwili uklęknąłem ,wystawiłem głowę znad trawy i zobaczyłem dwóch stojących chłopaków którzy masowali swoje penisy i patrzyli się na moje zmagania.Podeszli i powiedzieli pomóżmy sobie razem byłem już nakręcony i bez problemu się zgodziłem. Uklękliśmy w tróję i każdy złapał prawą ręką za penisa kolegi obok. Ściągaliśmy napletki jeden drugiemu delikatnie i do końca aż wędzidełko ciągnęło żołędzia. Drugą ręką głaskaliśmy sobie pośladki a paluszkami dotykaliśmy naszych dziurek. Jeden z chłopaków nachylił się i zaczął ustami pieścić mojego penisa , ssał żołędzia tak mocno aż poczułem pulsowanie mojego członka było mega przyjemnie zrobił tak jeszcze parę razy i podniósł się. Poczułem się zobowiązany i na czworaka pochyliłem się żeby dać jemu przyjemność. Delikatnie wziąłem do buzi już sterczącego penisa był gładki wygolony i delikatny. Najpierw delikatnie, powoli schodziłem ustami do nasady członka i z powrotem na szczyt żołędzia przeciągając językiem spodnią stronę całego członka i dolną część żołędzia. Widziałem jak podniecenie w nim narasta. Chłopak któremu ruszałem ręką widząc jak obciągam koledze w pozycji na czworaka z wypiętą pupą zaczął wkładać mi paluszki do mojej dziurki. Naoliwione paluszki wchodziły gładko i bezboleśnie byłem mega podniecony. Podsunął się bliżej mojej głowy i podsunął swojego członka pod nos.Odruchowo wyjąłem jednego i łapczywie pochłonąłem drugiemu kutasa który też był niezły. W momencie kiedy zająłem się drugim penisem pierwszy chłopak klęknął za mną i zajął miejsce paluszków kolegi swoim członkiem. Naparł penisem na zwieracz przytrzymał przy wejściu i wślizgnął się z gracją i delikatnością. Poczułem mega przyjemność z uczucia wchodzącego członka w moją dziurkę. Wkładał delikatnie długimi ruchami od początku żołędzia aż do podstawy penisa. W rytm odczuwanego wchodzenia w anal jednocześnie w tym samym tempie brałem do buzi drugiego członka. Chłopaki się zgrali i rytmicznie zaczęli mnie posuwać. Zaczęli się rozkręcać ich ruchy zaczęły być szybsze i mocniejsze dobijali do końca. Czułem jak jeden dobija do moich pośladków a drugi odbija się od mojej twarzy. Wkładał do końca, trzymał mnie za głowę, czułem go w gardle, już usta nie obejmowały członka, były szeroko otwarte aż lecieć gęsta ślina, pakował tak samo jak ten w anal. Kolega z tyłu złapał mnie za mojego zwisającego członka od tyłu między nogami i walił mi konia w rytm swoich pchnięć, To już było maksimum mojego podniecenia. Miałem walonego konia ruchaną dupę i jeszcze penisa w ustach. Szalałem z podniecenia i nagle poczułem ciepły płyn w ustach, uświadomiłem sobie że jeden z nich właśnie spuszcza mi się do gardła podniecenie spowodowało że zacząłem przełykać wylatujący płyn z penisa i z tego wszystkiego sam zacząłem się spuszczać w rytm walonego konia. Kolega z tyłu zwolnił ruchy i wiedziałem że właśnie kończy po chwili wyjął prezerwatywę pełną spermy. Resztki spermy której nie przełknąłem spływały mi po brodzie i chłopak który właśnie się spuścił zlizał ją z mojej twarzy. Byłem mega zaspokojony , wytrzepany penis , wyruchany anal i przełknięty nektar. To był dzień który zdarza się chyba raz w życiu i ja właśnie go super przeżyłem. Pozdrawiam wszystkich którzy to przeczytali.
1.jpg
20211008_090539.jpg

Jak Wam się podoba? 👍