• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Biseksualna partnerka

Mężczyzna

cuckoldman

Podrywacz
Jak w temacie, czy któryś z Panów jest w związku z partnerką, żoną, dziewczyną, która jest biseksualna ...

Ewentualne plusy i minusy związku z kobietą bi...

Zapraszam do dyskusji, może wymiany spostrzeżeń, doświadczeń itp

Mężczyzna

AlWe1

Cichy Podglądacz
Spotykałem się z takimi dziewczynami. Pierwsza miała na koncie doświadczenie bycia przez rok w związku z kobietą. Sama siebie określała jako na równi zainteresowaną tak mężczyznami, jak i kobietami. Ale jednocześnie: mówiła, że seks z M jest jednak czymś innym niż z K i że czasami będąc w związku z kobietą miała ochotę na mężczyznę. W drugą stronę tego tak nie czuła więc może to nie do końca było równo 50:50.

Z drugą spotykałem się bardzo krótko, ta mi z kolei mówiła, że o tym, że podobają się jej kobiety wiedziała już od liceum, była jednak bardziej zainteresowana mężczyznami. Miała też jednak doświadczenia łóżkowe nie tylko z nimi.

Plusy. Obie dziewczyny bardzo otwarte na tematy łóżkowe, może to się jakoś ze sobą wiąże, ale może nie. Na pewno od tej pierwszej dużo się dowiedziałem o tym, jak kobiety myślą o seksie z innymi kobietami, co im się podoba w nich itp.

Mężczyzna

cuckoldman

Podrywacz
Spotykałem się z takimi dziewczynami. Pierwsza miała na koncie doświadczenie bycia przez rok w związku z kobietą. Sama siebie określała jako na równi zainteresowaną tak mężczyznami, jak i kobietami. Ale jednocześnie: mówiła, że seks z M jest jednak czymś innym niż z K i że czasami będąc w związku z kobietą miała ochotę na mężczyznę. W drugą stronę tego tak nie czuła więc może to nie do końca było równo 50:50.

Z drugą spotykałem się bardzo krótko, ta mi z kolei mówiła, że o tym, że podobają się jej kobiety wiedziała już od liceum, była jednak bardziej zainteresowana mężczyznami. Miała też jednak doświadczenia łóżkowe nie tylko z nimi.

Plusy. Obie dziewczyny bardzo otwarte na tematy łóżkowe, może to się jakoś ze sobą wiąże, ale może nie. Na pewno od tej pierwszej dużo się dowiedziałem o tym, jak kobiety myślą o seksie z innymi kobietami, co im się podoba w nich itp.
Zgadza się to co piszesz, partnerka jest również bi, uwielbia uprawiać sex z inną kobietą, jednak finalnie w związku na stałe nie mogła by być z kobietą, ponieważ jak to mówi, prawdziwego kutasa nic nie zastąpi,

Mężczyzna

Warszawiak82

Podrywacz
Plus taki że nie zdradzi cie z facetem chociaż nigdy nic nie wiadomo
Zupełnie błędne założenie. To że dziewczyna jest bi, czyli dopuszcza jakąś formę seksu czy związku z inną dziewczyną, w żaden sposób nie definiuje czy zdradzi i z kim. Nie definiuje też czy będzie zainteresowana jakąś formą seksu grupowego lub związku otwartego, będąc w związku.

Mężczyzna

malolat1990

Seks Praktykant
Raz w życiu spotykałem się z biseksualną kobieta.Raz z nią na ten temat rozmawiałem i powiedziała mi tak : " Podobają mi się kobiety oraz mężczyźni,jednak wolę uprawiać seks z mężczyznami,gdyż seks z mężczyzną jest lepszy bo wolę poczuć prawdziwego członka niż sztucznego oraz jak mężczyzna dominuje w łóżku"

Mężczyzna

Kaziczek

Seks Praktykant
Jak w temacie, czy któryś z Panów jest w związku z partnerką, żoną, dziewczyną, która jest biseksualna ...

Ewentualne plusy i minusy związku z kobietą bi...

Zapraszam do dyskusji, może wymiany spostrzeżeń, doświadczeń itp
Ja jestem i wcale mi to nie przeszkadza jak moja żona przy mnie dotyka sąsiadkę po cipce albo po cycusiach.

Mężczyzna

Hakuzery

Podrywacz
Nie wiem czy moja kobieta jest bi, ona sama też chyba nie do końca się identyfikuje, ale przede mną była w związku z inną przez kilka lat, i nie miała żadnych doświadczeń hetero, ja jestem jej pierwszym facetem. O ile tamte związek to była jakaś katastrofa dla obu dziewczyn, o tyle muszę powiedzieć, że w łóżku jeszcze takiej nie spotkałem. Nie wiem do do końca czy, to kwestia długotrwałej praktyki seksu les, czy cecha osobnicza, ale to jest zupełnie inny poziom aktywności łóżkowej, którego ani wcześniej, ani nigdy nie zaznałem z partnerkami cis-hetero.