Wbrew pozorom nie tak łatwo znaleźć laskę która lubi dominować. Nie mówię tu o profesjonalistach, które robią to za kasę.Może i tutaj pare lasek się znajdzie które to lubią
Na pewno ulegli panowie w tym temacie mają bardziej przesrane niż uległe panie. Panie łatwiej sobie znajdą dzikich, dominujących w seksie Panów, panowie mają problem by znaleźć Dominę bo ich jest garstka jak mówisz. Z jednej strony szkoda że tutaj na tym.forum nie ma zakładki (osobnego fortum i czatu) dla takich osób z takimi preferencjami.Wbrew pozorom nie tak łatwo znaleźć laskę która lubi dominować. Nie mówię tu o profesjonalistach, które robią to za kasę.
Tak. Zdecydowanie powinno brac się to z pasji i upodobań. Choc nie jestem ulegly to takiej kobiecie Dom dalbym sie zdominować. Ale komercyjne Dominy to już nie to samo.Wbrew pozorom nie tak łatwo znaleźć laskę która lubi dominować. Nie mówię tu o profesjonalistach, które robią to za kasę.
To że ktoś lubi BDSM nie oznacza, że ma NIETYPOWE upodobania. Po prostu nie za dużo jest osób, które lubia ten rodzaj seksu. A jescze trudniej znalesckogoś kto lubi dominować i potrfi. Ból tortury może doprowadzic do niesamowitych ograzmów. Ja w czasie BDSM doznaje ekstazy.Mam nietypowe upodobania seksualne, napiszę tylko: BDSM! Kto wie, ten wie, gdzie szukać kobiet które lubią takie zabawy??????
Dokładnie Plus to raptem malutki wycinek bo samo bdsm mocno wykracza poza definicje słów odpowiadających każdej z liter akronimuTo że ktoś lubi BDSM nie oznacza, że ma NIETYPOWE upodobania. Po prostu nie za dużo jest osób, które lubia ten rodzaj seksu. A jescze trudniej znalesckogoś kto lubi dominować i potrfi. Ból tortury może doprowadzic do niesamowitych ograzmów. Ja w czasie BDSM doznaje ekstazy.
Podeślij adres forumKurcze, zgubilem gdzie adres forum, przegapilem to co napisales/as fetyszomania
Ale ogolem, jest dobrze, dziekuje bardzo za te stronke amateurcommunity.pl, poznalem tam dwie ostre dominy z ktorymi mam zabawe o jaka mi chodzilo. Wiec kto lubi cos wiecej niz tylko zwyczajny seks, temu moge polecic. Dzieki!
Na przykład fetlife.comPodeślij adres forum
No ale z tego co widzę to u Ciebie sprowadza się to tylko do hard bdsm. Jak słusznie zauważył distrteeed, pod tym skrótem kryje się bardzo wiele, trochę jak muzyka EDM gdzie mamy zarówno techno, dubstep, house i wiele innych.To że ktoś lubi BDSM nie oznacza, że ma NIETYPOWE upodobania. Po prostu nie za dużo jest osób, które lubia ten rodzaj seksu. A jescze trudniej znalesckogoś kto lubi dominować i potrfi. Ból tortury może doprowadzic do niesamowitych ograzmów. Ja w czasie BDSM doznaje ekstazy.