dlaczego nagosc Ci przeszkadza za wzgledu na dziecko?Ja raczej nie miałbym z tym problemu, ale na basenie są nie tylko dorośli. Osobiście nie lubię jak jestem z synem na basenie a potem pod prysznicem jest nagi koleś. Jeśli nie ma dzieci to rozumie, ale tak dla mnie odpada. Są albo powinny być pewne granice..
Czym innym jest bieganie po domu nago a czym innym obecność w łaźni. Nie widzę w tym problemuWg mnie małe dzieci nie powinny oglądać dorosłych nago. Po prostu mi to nie pasuje, sam nie latam po domu nago przed dziećmi..
To kiepsko szukałeś.(szukałem i chyba jeszcze nie było
A co jest złego w tym, że dziecko zobaczy czyjeś zwyczajne gołe ciało w zwyczajnej sytuacji, jaką jest mycie się? Samo życie.ale na basenie są nie tylko dorośli. Osobiście nie lubię jak jestem z synem na basenie a potem pod prysznicem jest nagi koleś. Jeśli nie ma dzieci to rozumie, ale tak dla mnie odpada. Są albo powinny być pewne granice..
Dlaczego nie?Wg mnie małe dzieci nie powinny oglądać dorosłych nago.
Witam, pytanie do pań jak i do panów (szukałem i chyba jeszcze nie było). Czy myjecie się nago pod prysznicem na basenie? Czy nie macie problemu z publiczna nagością?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
Basen | Opowiadania erotyczne | 2 |