• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Badanie krwii dla ginekologa

Status
Zamknięty.

MATIsmg

Nowicjusz
Chciałbym się dowiedzieć co myślicie o pójściu najpierw na pobranie krwii do przychodni, a później do ginekologa juz z wynikami, żeby dwa razy nie chodzić (jeszcze dwa razy kase weźmie ; / ), czy raczej ten pomysł odpada ; ]? thX z góry

gonia

Erotoman
No własnie musisz miec skierowanie ;) nie wiem czy takowe badania robia tak po prostu odpłatnie ;)
A w ogole jesli szkoda Ci kasy to moze pojdziesz do ginekologa w przychodni? :)

kasiulla

Biegły Uwodziciel
wcale nie trzeba mieć skierowania jak sie płaci za badania.
Ja nie miałam skierowania- poszlam do przychodni, zapłaciłam bodajże 15 zł i luzik .

Yossarian

Biegły Uwodziciel
Tak to już jest, jak się ma skierowanie to za np. badanie krwi, moczu nic sie nie płaci, ale bez niego praktycznie wszędzie chcą kasę (10-20zł)

rose

Biegły Uwodziciel
no dobra jak zapłacisz to sobie zrobisz w przychodni bez skierowania.. a wiesz na jakie lekarza dokladnie skieruje dziewczyne?? czy nie zażyczy sobie jeszcze czegoś?? po co kombinować.. lepiej iść do lekarza i niech on zdecyduje.. i wtedy nie bulisz... :)

madzia

Podrywacz
idź do ginekologa w przychodni albo jakimś ośrodku- BEZPŁATNIE i nie będzie problemu żeby placić 2 razy później jeszcze za tabletki i wyjdzie suma ok 30 zł za same tabletki a nie 130 :) Poszukaj a znajdziesz. Ginekolodzy przyjmuja również w różnych ośrodkach. Trzeba poszukać. Jeśli nie spodoba się on Twojej dziewczynie to go zmieni!

MATIsmg

Nowicjusz
rose napisał:
no dobra jak zapłacisz to sobie zrobisz w przychodni bez skierowania.. a wiesz na jakie lekarza dokladnie skieruje dziewczyne?? czy nie zażyczy sobie jeszcze czegoś?? po co kombinować.. lepiej iść do lekarza i niech on zdecyduje.. i wtedy nie bulisz... :)

A jak nie da skierowania na badania i przepisze jakies table bez badan O:?

MATIsmg

Nowicjusz
madzia napisał:
idź do ginekologa w przychodni albo jakimś ośrodku- BEZPŁATNIE i nie będzie problemu żeby placić 2 razy później jeszcze za tabletki i wyjdzie suma ok 30 zł za same tabletki a nie 130 :) Poszukaj a znajdziesz. Ginekolodzy przyjmuja również w różnych ośrodkach. Trzeba poszukać. Jeśli nie spodoba się on Twojej dziewczynie to go zmieni!

Zeby pójść bezpłatnie to trzeba się zapisać, a jak się zapisze to się czeka chyba trochę nie...? A WŁAŚNIE ILE CZASU TAK ŚREDNIO SIĘ CZEKA ?? :) thX z góry

madzia

Podrywacz
po 1 jak jej przepisze tabletki bez badań co za problem nie wziąść ich i iść do innego gina? Nieraz się czeka długo nieraz krótko. Jazmieniłam ginekologa bo w jednym ośrodku czekałam 1,5 miesiąca na wizytę bo takie terminy były. teraz chodzę do takiego który przyjmuje nawet na nastepny dzien albo góra po 4 dniach :) jest good :)

MATIsmg

Nowicjusz
No własnie ja ja potrzebuje tak do 20 dni i zeby zrobil badania i zeby od razyu brac te table normalnie.... myślę ze dobrze się upomniec o badania jezeli nie ebdzie mial zamiaru ich robic.............ale jak pójde prywatnie wykładam kase mu to chyba zrobi no bo takiej chamówy nie odwali chyba : P

Szarka

Erotoman
witaj, chodze prywatnie do ginekologa, robi wszelkie badania, jezeli prosze o cos dodatkowo nigdy nie odmawia, za wizyte place 50zl

MATIsmg

Nowicjusz
Może się powtarzam, ale jak najlepiej wybrać ginekologa w mieście 23 tys. ludzi i chyba 5 ginekologów : P ? Nie mam kogo spytać o opinię i poprotu nie moge o tym rozmawiac z innymi. Można jakos wybrac dobrze... ? Ktoś coś kiedyś o jakiejś liście napisał w internecie z opiniami o ginekologach : ) thX z góry

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry