Jestem studentką V roku psychologii. Przeprowadzam badania dotyczące opinii publicznej na temat miłości, jak ją rozumiesz, z czym kojarzysz. Chętnych po 18 roku życia proszę o pomoc. Badania są anonimowe, a twoje odpowiedzi pomogą określić rozumienie miłość u kobiet i mężczyzn w różnych grupach wiekowych. po obronie pracy ostateczne wyniki zamieszczę w tym temacie, mogą okazać się interesujące, bo jeszcze nie zbadane.
Jeżeli jesteś zainteresowany proszę o podanie meila w odpowiedzi na mój temat a ja wyślę metodę na niego.
pytań jest 34 ale niektóre wymagają odpowiedzi tak lub nie, i proszę o udzielanie odpowiedzi hasłami, kategoriami, 1 wyrazem lub 1 zdaniem, no chyba że jesteś osobą bardzo otwartą i wylewną
Odpowiedzi proszę wysyłać na meila agutka21@go2.pl
Jeżeli jesteś zainteresowany proszę o podanie meila w odpowiedzi na mój temat a ja wyślę metodę na niego.
pytań jest 34 ale niektóre wymagają odpowiedzi tak lub nie, i proszę o udzielanie odpowiedzi hasłami, kategoriami, 1 wyrazem lub 1 zdaniem, no chyba że jesteś osobą bardzo otwartą i wylewną
Odpowiedzi proszę wysyłać na meila agutka21@go2.pl