U mnie anal też jestPytanie do Panów.Czy wy podczas analu również lubicie spuszczać się partnerce w środku w dupie i patrzeć jak sperma z niej wypływa?????Bo ja to uwielbiam.
U mnie anal też jest właśnie raz na jakiś czas.Ale jak już się dorwę do żony dupska to leje na koniec do środka ile się daoczywiście że tak, co prawda żona nie bardzo lubi anal ale jak uda mi się ją namówić to spust w dupkę obowiązkowy i patrzenie na wypływającą z niej spermę
żona jak jest mocno podniecona to się rozluźnia i mogę w jej dupce poszaleć, po spuście zawsze się wstydzi że pierdzi wypuszczając spermę a mnie ten widok niesamowicie podniecaU mnie anal też jest
U mnie anal też jest właśnie raz na jakiś czas.Ale jak już się dorwę do żony dupska to leje na koniec do środka ile się daA żonka mówi że jest jej cieplutko w dupce
![]()
U nas jest zazwyczaj bez kakaowego mleczka bo przed analem żonka robi porządną lewatywęI zawsze można zlizać kakaowe mleczko...
U nas tak samo.Zawsze spuszczałem się w pupę, gdy uprawiałem seks analny. Nigdy nie patrzyłem jednak, co działo się z nasieniem.
to pobaw się bitą śmietaną w sprayu. Domyśl się jak.Pytanie do Panów.Czy wy podczas analu również lubicie spuszczać się partnerce w środku w dupie i patrzeć jak sperma z niej wypływa?????Bo ja to uwielbiam.
Teoretycznie możesz. Nagrywasz sama lub partner akcję, ustawiasz lustro lub jeśli partner wchodzi w Ciebie od przodu to trochę widać, a Ty mozesz wtedy trzymać kamerę z góry. Zresztą od czego jest fantazjaszkoda, że nie raczej sama nie mogę sobaczyć takiego finału w sobie![]()
Mam tak samoZawsze spuszczałem się w pupę, gdy uprawiałem seks analny. Nigdy nie patrzyłem jednak, co działo się z nasieniem.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
G | Anal | Seks | 2 | |
P | Jak namówić dziewczynę na anal? | Seks | 45 | |
![]() |
Anal | Ogłoszenia | 5 | |
A | Anal | Seks | 13 | |
A | Tylko Anal | Fetysze i perwersje | 0 |