• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Anal z finałem w środku

Mężczyzna

darek128

Seks Praktykant
oczywiście że tak, co prawda żona nie bardzo lubi anal ale jak uda mi się ją namówić to spust w dupkę obowiązkowy i patrzenie na wypływającą z niej spermę

Mężczyzna

grigorek

Seks Praktykant
Pytanie do Panów.Czy wy podczas analu również lubicie spuszczać się partnerce w środku w dupie i patrzeć jak sperma z niej wypływa????? 😁😈Bo ja to uwielbiam.
U mnie anal też jest
oczywiście że tak, co prawda żona nie bardzo lubi anal ale jak uda mi się ją namówić to spust w dupkę obowiązkowy i patrzenie na wypływającą z niej spermę
U mnie anal też jest właśnie raz na jakiś czas.Ale jak już się dorwę do żony dupska to leje na koniec do środka ile się da 😁😁😁A żonka mówi że jest jej cieplutko w dupce 😈😁😁

Mężczyzna

darek128

Seks Praktykant
U mnie anal też jest

U mnie anal też jest właśnie raz na jakiś czas.Ale jak już się dorwę do żony dupska to leje na koniec do środka ile się da 😁😁😁A żonka mówi że jest jej cieplutko w dupce 😈😁😁
żona jak jest mocno podniecona to się rozluźnia i mogę w jej dupce poszaleć, po spuście zawsze się wstydzi że pierdzi wypuszczając spermę a mnie ten widok niesamowicie podnieca

Mężczyzna

mmah

Podrywacz
Z kochankami tak miałem, teraz moja partnerka to tak średnio do anala ma podejście.

Mężczyzna

zFantazja

Cichy Podglądacz
Dla mnie każde kończenie w środku jest zajebiste. Zarówno w ustach czy cipce. W tyłeczku chętnie bym sobie przypomniał, bo ostatni raz był kilka miesięcy temu, ale to mój ulubiony finał. Mam małą słabość do kobiecych pośladków.

Mężczyzna

haster692

Nowicjusz
Jesli już partnerka przygotuje się do analu, to nie ma innej opcji by w tylnej dziurce nie skończyć. Wiadomo, czasem zabawa tak poniesie, że strzał poleci na coś innego, ale generalnie jak już zdecydujemy się na anal, to kończę w dziurce.

Mężczyzna

emerica09

Cichy Podglądacz
Więc jeśli chodzi o kwestię analu...szczerze nie mialem nigdy okazji. Oczywiście jest to dla mnie bardzo interesujące i nie neguję- Tak! Chciałbym spróbować o ile partnerka wyraziła by zgodę i sprawiło by jej to przyjemność.
Podzielcie się swoją opinią, przemyśleniami i doświadczeniem.