• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Anal gape

Kobieta

Rikke

Dominujący
Zdecydowanie NIE dla anal gape.

I ciekawe kiedy wpadnie tu jakis madrala i ogłosi, ze tylko stare i zrzedliwe baby sa na nie, bo przeciez odbytnica jest zjawiskowa niczym ten szlak pierwiosnkami usłany :rolleyes:

Kobieta

redmysteryIsabel

Podrywacz
Hmm nie bardzo mimo że nie mam nic do zabaw analnych oraz sexu analnego lecz w miarę rozsądku. :) Ale szczerze czasem podziwiam patrząc na to... co człowiek jest w stanie umieścić tam 😝

Mężczyzna

kazuya

Podrywacz
Zdecydowanie NIE dla anal gape.

I ciekawe kiedy wpadnie tu jakis madrala i ogłosi, ze tylko stare i zrzedliwe baby sa na nie, bo przeciez odbytnica jest zjawiskowa niczym ten szlak pierwiosnkami usłany :rolleyes:
No ale przecież jest zjawiskowa właśnie niczym ten szlak pierwiosnkami usłany 😂🤣

Mężczyzna

bAnalny

Nowicjusz
Zdecydowanie tak, właśnie lecą do mnie dowe zabawki 😈 Z innej beczki czy ktoś miał do czynienia z tunelem analnym i czy da się w nim chodzić cały dzień ?