• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Amatorzy męskich stóp

Mężczyzna

FeetLoverForLife

Biegły Uwodziciel
Jako zdeklarowany fetyszysta kobiecych stóp, zastanawiałem się, jak to jest z miłośnikami tychrze w męskiej wersji. Znalazłem jakieś forum (niedawno zamknięte), wrzuciłem kilka fotek. Odezwało się paru facetów, z jednym z nich piszę czasami nadal na telegramie. Nawiązałem kilka kontaktów poprzez snapa i tutaj też poznałem miłośnika moich stóp.
Co ważne w tym wszystkim, nigdy nie uważałem (i nadal nie uważam) ani moich, ani innych męskich stóp za atrakcyjne. To, że postanowiłem je pokazać, wynikało z czystej ciekawości.
Przyznam że to miłe uczucie, jak ktoś fascynuje się tym, jak kogoś to podnieca.
Potwierdziłem też swoje przekonania, że męskie stopy są tak samo daleko od tego co mnie kręci, jak np. owłosione klaty facetów.
Czy ktoś z Was miał podobne doświadczenia?

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Dominujący
Po przeczytaniu tytułu pomyślałem: czy autorowi chodzi bardziej o amatorów, czy amatorki?
Amatorzy męskich stóp to jakaś grupa wśród gejów. Nie wiem, na ile liczna, jaki to może być odsetek.
Ciekawe, czy wśród kobiet często się zdarza, że uwielbiają męskie stopy. Jak czytałem opinie kobiet, to zdecydowanie częściej natrafiałem na wzmianki o męskich dłoniach jako atrakcyjnych, niż o stopach. Ciekawe, czemu wśród mężczyzn opinie o kobiecych dłoniach są rzadsze niż o stopach, czyli jest odwrotnie. :unsure:

Mężczyzna

FeetLoverForLife

Biegły Uwodziciel
Miałem koleżankę w pracy, która kiedyś podczas jakiejś rozmowy o stopach powiedziała, że mężowi w domu każe chodzić na boso. Właśnie dlatego, że lubi męskie stopy