Pewnego dnia miał być melanż z okazji że jeden z kolegów wyjeżdżał za granicę.
Wypiliśmy trochę było nas 5.
Ja i 2 kolegów sie dobrze trzymaliśmy natomiast artur i maciek
Wymiotowali aż do zgona.
W końcu koło 2 w nocy kolega powiedział ze idziemy spać i on spal z kolegą w 1 namiocie a ja z zygusiami w 2 namiocie
Artur jest wysportowany przystojny i ma fajną pupcie.
Maciek to zwykly facet .
Gdy otworzyłem namiot jeden kolega jeszcze patrzał na nas i gdy maciek zgonował artur walił konia ja powiedziałem daj zwale ci
On puścił swojego fiuta (w pół leżał) (9cm jak leżał) a ja go chwyciłen i waliłem około 10 sekund i powiedziałem schowaj pyrdka jutro sobie zwalisz.
Artur schował go i momentalnie zezgonował
Ja powiedzialem ze ide spać.
Położyłem się pomiedzy arturem a Maćkiem i zamklem namiot
Dotykałem swoich jąder i wkoncu wszyscy usneli
A ja przykryłem Artura i siebie kołdrą
Zdjąłem mu spodnie i majtki
Dotykałem jego pupci pooglądałem ją troche i zdjałem skóre ze swojego fiutka (14 cm)
Dotykałem żołędziem jego czekolady
Włożyłem czubek na 1 cm ale się przebudzał to wyjałem i udawałem ,że śpie
Artur przysnął a ja macałem jego fiuta i jądra wziąłem go do buzi na 5 sekund polizałem pooglądałem.
Włożyłem mu do buzi swojego fiuta na chwilę i pocalowalem go przelizalem chwile spuściłem się mu na otworek (pupa) i rozszerzyłem go palcami a sperma wpłynęła do środka pupy artura zwaliłem mu (spał)
I ubrałem nas poczym usnąłem.
Podoba się?
Wypiliśmy trochę było nas 5.
Ja i 2 kolegów sie dobrze trzymaliśmy natomiast artur i maciek
Wymiotowali aż do zgona.
W końcu koło 2 w nocy kolega powiedział ze idziemy spać i on spal z kolegą w 1 namiocie a ja z zygusiami w 2 namiocie
Artur jest wysportowany przystojny i ma fajną pupcie.
Maciek to zwykly facet .
Gdy otworzyłem namiot jeden kolega jeszcze patrzał na nas i gdy maciek zgonował artur walił konia ja powiedziałem daj zwale ci
On puścił swojego fiuta (w pół leżał) (9cm jak leżał) a ja go chwyciłen i waliłem około 10 sekund i powiedziałem schowaj pyrdka jutro sobie zwalisz.
Artur schował go i momentalnie zezgonował
Ja powiedzialem ze ide spać.
Położyłem się pomiedzy arturem a Maćkiem i zamklem namiot
Dotykałem swoich jąder i wkoncu wszyscy usneli
A ja przykryłem Artura i siebie kołdrą
Zdjąłem mu spodnie i majtki
Dotykałem jego pupci pooglądałem ją troche i zdjałem skóre ze swojego fiutka (14 cm)
Dotykałem żołędziem jego czekolady
Włożyłem czubek na 1 cm ale się przebudzał to wyjałem i udawałem ,że śpie
Artur przysnął a ja macałem jego fiuta i jądra wziąłem go do buzi na 5 sekund polizałem pooglądałem.
Włożyłem mu do buzi swojego fiuta na chwilę i pocalowalem go przelizalem chwile spuściłem się mu na otworek (pupa) i rozszerzyłem go palcami a sperma wpłynęła do środka pupy artura zwaliłem mu (spał)
I ubrałem nas poczym usnąłem.
Podoba się?