• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

22 dzień

Status
Zamknięty.

tarsha

Cichy Podglądacz
czy duża jest szansa zajścia w ciąże w 22 dni cyklu kiedy po sexie z facetem pieściliśmy się troche i on wszedł we mnie bez prezerwatywy, no i nie będę kłamać pobył tam troche, jak myślicie powinnam się bać????? :( :( :(

młoda

Podrywacz
Jeśli masz cykle 28dniowe, to jest dawno po owulacji i szansa teoretycznie jest niewielka... Ale jak wiadomo, jakaś szansa istnieje ZAWSZE :p :( Chyba, że celibat... :p :/

p1tbull

Seks Praktykant
to zalezy kiedy sie kochalas z partnerem :D bo skoro masz 22 dniwy cykl to srodek wypada ci w 11 dniu a wiadomo ze od 14 - 16 to sa dni szczytowania czyli najbardziej plodne. zalezy ile masz okres. I jak to tam wykalkulowalas :D powiedz cos dokladniej :D

tarsha

Cichy Podglądacz
mieszkam w nowym mieście nie mam zielonego pojęcia gdzie tu jest jakiś ginekolog. :eek: a poza ty to było by troche głupio :oops: :oops:

młoda

Podrywacz
Co głupio?! Iść do lekarza? Ejj - to jest lekarz, jak każdy. Jak dopadnie Cię jakieś choróbsko, to też będziesz mówiła "ale to głupio..." ? Nie sądzę :p
A jak nie wiesz, gdzie jest, to się spytaj! :p

tarsha

Cichy Podglądacz
wiem ze to nie dojrzale tak mowic, ale co zrobie jak mi powie ze jestem w ciąży, wogóle sądzicie ze moge być, :?: :?: :?:

młoda

Podrywacz
Eee... To co Ty myślisz, że jak nie pójdziez, to w tej ciąży nie będziesz? Jeśli jesteś, to wizyta nie ma na to wpływu :p Chyba lepiej szybciej się dowiedzieć prawdy i później niepotrzebnie nie stresować niż żyć ileś tam czasu w nerwicy :/

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry