Kocham tą PaniąWymiękłam już w okolicach 0:57, a im dłużej oglądałam, tym moje oczy robiły się coraz większe...
I to jest żona idealnaŻona femdom używa narzędzia o nazwie e-stim, aby wyciągnąć spermę od uległego partnera - TUBEV.SEX
Tutaj mamy scenę, gdzie żona pod kontrolą kładzie jajko na prywatnym obszarze swojego sugar baby, które ma przycisk do stymulacji. Następnie używa pompki do penisa, aby wyssać każdą kroplę spermy z genitaliów mężczyzny.www.tubevcn2.com
Na początek cieniutki, najlepiej silikonowy, żeby był elastyczny. No i podstawa to higiena i dobre nawilżenie. Jak chcesz więcej porad to zapraszam na priv.Mam zamiar kupić i przetestować ale się boję.
Czy polecicie mi coś na pierwszy raz?
A długość?Na początek cieniutki, najlepiej silikonowy, żeby był elastyczny. No i podstawa to higiena i dobre nawilżenie. Jak chcesz więcej porad to zapraszam na priv.
Hej powiem tak zależy też od rodzaju wacka jakiego masz bo jak duży to spokojnie te 8mm wejdzie i nie będziesz czuć takiego rozpychania a jak mniejszy to zwróć uwagę na średnicę . Ja kupiłem tak jak pisałem 13 cm 8mm w grubszych końcówkach nawet ma 9 mm i dla mnie jest mega . Następna sprawa jak już będziesz miał zwruc uwagę na higienę umyj następnie odkaź i ręce tak samo potem dobry żel i jazdaMam zamiar kupić i przetestować ale się boję.
Czy polecicie mi coś na pierwszy raz?
No ale umnie to się sprawdziło 8mm the best ale tu ci przyznam rację lepiej zacząć od czegoś mniejszegoNa Allegro masz od groma ofert. W zależności co chcesz i jaki masz budżet. Zacznij od cienkiego albo spraw sobie od razu zestaw.
A z kolega powyżej się nie zgodzę, bo 8mm zdecydowanie nie jest dla początkujących. Taki dilator przerazi rozmiarem albo sprawi ból zamiast przyjemności. Jak ze wszystkimi nowościami proponuję, zacząć od możliwie cienkiego i w miarę ochoty i możliwości przejść do większych.
Temat nie cieszy się wielkim zainteresowaniem. Tym niemniej jeśli zaglądają tu miłośnicy zabaw z cewką moczową, to znalazłam coś, co może ich zainteresować. Niegdyś cewnikowanie było wcale niełatwym zabiegiem leczniczym, który był wykonywany przez fachowca. Okazuje się, że obecnie można sobie samemu wykonywać samocewnikowanie ( czyli także partnerowi czy partnerce ) przy użyciu cewników hydrofilowych, które na Allegro są w cenie 6 - 10 zeta za sztukę. Są gotowe do natychmiastowego użycia a pokrywająca je substancja działa jednocześnie jako lubrykant, środek przeciwbólowy oraz środek dezynfekcyjny zapobiegający infekcjom.
Wydaje mi się, że te cewniki są o wiele bezpieczniejsze aniżeli dilatory.
Sama mam lekką obsesję na tle cewki moczowej i dotykanie okolic jej ujścia jest dla mnie prawie tak przyjemne jak zabawa łechtaczką.
Już sobie kilka tych cewników zamówiłam.
Jeśli ci nie siadło za pierwszym razem następny będzie taki sam. Ja też spróbowałem i też miałem takie odczucia, poszło na złom bo jakoś nie czerpałem z tego satysfakcjiZa mną już pierwszy raz z Dilatorem i po pierwszym razie od miesiąca leży w szafie bo jakoś mi to nie siadło. Spróbuję może kiedyś znów i się przekonam ale na te chwile nie moja bajka
Zobaczę, wtedy było to robione jak by to powiedzieć "w pośpiechu" bez jakiegoś wstępnego przygotowania. Może teraz jak się odpowiednio przygotować to się spodobaJeśli ci nie siadło za pierwszym razem następny będzie taki sam. Ja też spróbowałem i też miałem takie odczucia, poszło na złom bo jakoś nie czerpałem z tego satysfakcji
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
W | Pieczenie cewki po wytrysku spermy | Porady seksualne | 8 |