domyślam się, po każdej stronie są te czarne owce, jedyne co mogę Ci powiedzieć, to to, ze ciężko sie zakładało gacie na swój tyłek i dygidonga w pełnym wzwodzie
myślisz, że "kolega", który swoje wyobrażenie o potrzebach partnerki buduje na własnym egoizmie,braku wiedzy i zwykłym wygodnictwie zrozumiałby Twoją metaforę?
Ostatnio na piwie z kumplami wyszedł ciekawy temat - jak dla mnie dość oczywisty - czy warto dokończyć kobiecie palcami lub językiem, jeśli nie dojdziemy wspólnie.
z mojej perspektywy to oczywiste. Dla moich kumpli nie było - jeden z nich uznał, że od tego ma wibrator, aby mogła skończyć sama. A jakie jest wasze zdanie?
Ja potrafię nawet w trakcie bzykania zrobić przerwę żeby móc więcej i zacząć zabawiać się paluszkami jak już dojdzie to zaczyna się bzykanie od nowa i w zależności od sytuacji można to powtarzać ile się da rady .
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.