• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Żonaty może jest szansa

Mężczyzna

Zonatyontrzy

Cichy Podglądacz
Cześć, Mam na imię Michał, mam 30 lat i pochodzę z kujawsko pomorskiego ;) Jestem żonaty od kilku lat i nigdy nie miałem kochanki. Od dłuższego czasu myślę o tym by nawiązać jakiś kontakt z kobietą, której nie przeszkadzałoby, że po wszystkim wrócę do rodziny 👍. Kiedyś czytałem, że taka opcja jest możliwa i są w naszej Polsce panie chętne na taki układ lecz nie wiem czy to po prostu nie legenda 🤣 lub nie spotkałem kogoś takiego na mojej drodze. Z reguły dużo pracuję i nie miałem czasu nawet myśleć o takich rzeczach ale zmieniło się to gdy od dłuższego czasu nawet nie chce mi się dotykać żony! Chce kogoś innego, kogoś kto przypomni mi jak to jest dobrze uprawiać seks hehe 😛

Kobieta

D'Arc

Erotoman
Niebezpieczny układ. Dziś panna może być chętna na bycie tą drugą, jutro jej się może odwidzić i narobisz sobie kłopotu. Przemyśl to sobie...
Albo o w drugą stronę, to jemu się zamarzy zmienić model 😂 Albo jeszcze inaczej - oboje będą mieli wywalone na kwestie planów życiowych i będą po prostu cieszyli się chwilą. Generalnie jest to zabawa tylko dla osób o mocnych nerwach.