• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

zbyt mocna erekcja

Mężczyzna

Dlugi

Cichy Podglądacz
Już nie mam pomysłów, podczas erekcji penis jest tak twardy, że aż boli. I co z tym zrobić? Do lekarza nie pójdę bo co mu powiem, że fiut jest za twardy? Może ktoś wie co może być przyczyną bo już nie daję rady ani się z nikim umówić bo boli przy samym wkładaniu ani samemu sobie ulżyć nie można… Dodam jeszcze, że za bardzo nie mogę nim „manewrować” bo też za sztywno.

Mężczyzna

edging 1

Cichy Podglądacz
Już nie mam pomysłów, podczas erekcji penis jest tak twardy, że aż boli. I co z tym zrobić? Do lekarza nie pójdę bo co mu powiem, że fiut jest za twardy? Może ktoś wie co może być przyczyną bo już nie daję rady ani się z nikim umówić bo boli przy samym wkładaniu ani samemu sobie ulżyć nie można… Dodam jeszcze, że za bardzo nie mogę nim „manewrować” bo też za sztywno.
Musisz na spokojnie może najpierw spróbować w luźniejsza pochwę włożyć i parę razy go odprężyć. A później wszystko wróci do normy .

Mężczyzna

Monsz

Podrywacz
Spokojnie możesz pójść z tym do lekarza.