• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Zbiorowa masturbacja

Mężczyzna

TomaszWroPL

Podrywacz
Jak najbardziej. Robię to regularnie od wielu lat. Wcześniej zdarzało się w większym gronie (max. 4 osoby), teraz mam jednego stałego kumpla, z którym wspólną masturbację traktujemy jako normalny dla nas sposób spędzania wolnego czasu.
Zresztą już dość dużo napisałem na ten temat na tym forum.

PS. I jak prawie zawsze jak jest poruszany ten temat to korzystam z okazji i bardzo namawiam Was do spróbowania właśnie grupowej (choćby i 2-osobowej) masturbacji. To bardzo atrakcyjne doświadczenie. Jeśli traficie na odpowiednich ludzi to na pewno nie będziecie żałować.

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Shadown85plwro

Cichy Podglądacz
Jak najbardziej. Robię to regularnie od wielu lat. Wcześniej zdarzało się w większym gronie (max. 4 osoby), teraz mam jednego stałego kumpla, z którym wspólną masturbację traktujemy jako normalny dla nas sposób spędzania wolnego czasu.
Zresztą już dość dużo napisałem na ten temat na tym forum.

PS. I jak prawie zawsze jak jest poruszany ten temat to korzystam z okazji i bardzo namawiam Was do spróbowania właśnie grupowej (choćby i 2-osobowej) masturbacji. To bardzo atrakcyjne doświadczenie. Jeśli traficie na odpowiednich ludzi to na pewno nie będziecie żałować.
Potwierdzam 👍🏻

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Kiedyś przeszło mi to przez głowę.
Ale... Nie ma opcji na coś takiego w towarzystwie tylko jednego faceta. Jakoś tak nie...
W większym gronie, dlaczego nie :)