• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Oddam się <3

Co byś chciał bardziej u mnie zobaczyć (bez ubrań)?

• Piersi

Votes: 9 47,4%
  • Dupcie

Votes: 10 52,6%

• Total voters
    19
Kobieta

ShyOlcia

Cichy Podglądacz
Hej, troszkę już na tym forum pisałam, a wcześniej z tego konta pisał mój chłopak, niektórzy może mnie kojarzą ale postanowiłam napisać raz jeszcze o tym czego tutaj szukam.

Szukam kogoś kto chciałby się bliżej poznać, pobawić, a nawet mnie odwiedzić, wszystko zależy od naszego nastawienia do siebie i jak będzie nam się rozmawiało. Mam 26 lat, mam chłopaka ale właśnie w tym rzecz, że szukamy kogoś do klimatu cuckold, a ja sama lubię atencję i ładnie się za to odwdzięczam.

Dorzucam też moją fotkę i ankietę bo czemu nie haha, jak chciałby ktoś się bardziej poznać i więcej zobaczyć bo lubię się pokazywać to zapraszam na pw ale tylko zdecydowanych, lubię pewnych siebie facetów ;)

Mężczyzna

dmario19

Cichy Podglądacz
Hej, troszkę już na tym forum pisałam, a wcześniej z tego konta pisał mój chłopak, niektórzy może mnie kojarzą ale postanowiłam napisać raz jeszcze o tym czego tutaj szukam.

Szukam kogoś kto chciałby się bliżej poznać, pobawić, a nawet mnie odwiedzić, wszystko zależy od naszego nastawienia do siebie i jak będzie nam się rozmawiało. Mam 26 lat, mam chłopaka ale właśnie w tym rzecz, że szukamy kogoś do klimatu cuckold, a ja sama lubię atencję i ładnie się za to odwdzięczam.

Dorzucam też moją fotkę i ankietę bo czemu nie haha, jak chciałby ktoś się bardziej poznać i więcej zobaczyć bo lubię się pokazywać to zapraszam na pw ale tylko zdecydowanych, lubię pewnych siebie facetów ;)
Hej, pw

Mężczyzna

marek476

Cichy Podglądacz
Hej. Chętnie spotkałbym się z Tobą. Skąd jesteś? Ja jestem z Gdyni I Kołobrzegu, a więc mogę w tych dwóch miastach. Dużo widziałem, Dużo wiem i mogę wykorzystać to z Tobą. Napisz do mnie.