• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Minetka

Mężczyzna

grigorek

Nowicjusz
Panowie w jaki sposób liżecie swoim partnerką cipki????? 😁Jakich technik używacie???Rozchylacie i liżecie w środku??? Czy może lubicie ssać mocno wargi sromowe swoich kobiet??A może dodatkowo stymulujecie palcem łechtaczkę??? Podzielcie się swoimi doświadczeniami 😁Ja osobiście uwielbiam wszystkie wymienione przeze mnie techniki i liże cipkę żonie tak długo aż dojdzie 😁

Mężczyzna

Vojtek

Cichy Podglądacz
Moja uwielbia gdy wsuwam język delikatnie do środka.
Jako że jesteśmy oboje fanami rajstop, to oboje kochamy gdy liżę jej cipkę przez rajstopy 😋 Potrafimy wtedy oboje szybko dojść ☺️

Mężczyzna

Łuki

Seks Praktykant
Przeważnie żona leży na plecach rozkłada nóżki a ja liże dokładnie każdy milimetr muszelki gdy jest blisko liże mocniej i wkładam dwa palce jeden w do środka a drugi w kakao orgazm taki że aż się wciska włoski. Natomiast najbardziej lubię jak ona dominuje i chcąc mnie podrażnić kuca mi nad twarza swoją słodkością jak już jest ostro rozkręcona to wtedy dociska swoim ciężarem a mój języczek jest w środku zaczyna go ujeżdżać . Jednego razu dostała takiego orgazmu myślałem że mi twarz zgniecie.

Mężczyzna

Łuki

Seks Praktykant
Dodam że nie dla każdego to jest fajne bo miałem okazję kiedyś dokładnie to samo robić z dziewczyną która ważyła 105 kg . Robiliśmy to na sofie pompowanej. Ja leżałem ona kucała nad ustami nagle jak docisnęła to moja głowa w sofę się wgniotła aż plecy mi wygieło.

Mężczyzna

yamawaw

Cichy Podglądacz
Przeważnie żona leży na plecach rozkłada nóżki a ja liże dokładnie każdy milimetr muszelki gdy jest blisko liże mocniej i wkładam dwa palce jeden w do środka a drugi w kakao orgazm taki że aż się wciska włoski. Natomiast najbardziej lubię jak ona dominuje i chcąc mnie podrażnić kuca mi nad twarza swoją słodkością jak już jest ostro rozkręcona to wtedy dociska swoim ciężarem a mój języczek jest w środku zaczyna go ujeżdżać . Jednego razu dostała takiego orgazmu myślałem że mi twarz zgniecie.
Ciekawe trzeba wypróbować w takiej pozycji (języczek w środku ) 🫠😋