Och, mnie to też strasznie podnieca, chociaż jakoś nigdy nie miałam odwagi powiedzieć o tym partnerowi - a szkoda, bo na samą myśl robi mi się wilgotno
Sorry, ale takie plucie jest dla mnie totalnie aseksualne, wrecz odpychajace
Napluc na penisa podczas orala to ok, musi byc mokro zeby było przyjemnie dla obu stron. Ale to co wyzej to nie moja bajka, prawdopodobnie sprzedałabym liscia jakby mi ktos tak napluł w twarz bez ostrzezenia
Och, mnie to też strasznie podnieca, chociaż jakoś nigdy nie miałam odwagi powiedzieć o tym partnerowi - a szkoda, bo na samą myśl robi mi się wilgotno
Mnie to podnieca ale kiedy partnerka to robi. Kiedyś podczas ostrzejszego seksu napluła mi na twarz i do buzi na moją prośbę i bardzo mi się podobało. Do tego jakieś inne praktyki jak ostrzejsze chwytanie za ciało itp. Potrafi być bosko.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.