• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Kobitki, czy są wśród Was jakieś Panie podobne do Danuty Holeckiej?

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
Poważnie myślisz, że jakakolwiek kobieta (nie za kasę), będzie chciała spełniać Twoje marzenia?
BTW: to nadaje się co najwyżej do działu ogłoszenie @SF

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Wygląd to kwestia gustu, bardziej wstydziłbym się wyjść gdziekolwiek z kobietą, podobną do twarzy tuby propagandowej. Ponadto osobą, która dla stanowiska i pieniędzy narazi na hańbę zawód dziennikarza wciskając ludziom kłamstwa.
Oczywiście swój post pisałem żartobliwie biorąc pod uwagę nadmierny entuzjazm naszego nowego "kolegi" odnośnie tej Pani. Zawód dziennikarza,zwłaszcza politycznego,przeżywa teraz degrengoladę...

Mężczyzna

Zakochany

Cichy Podglądacz
Wygląd to kwestia gustu, bardziej wstydziłbym się wyjść gdziekolwiek z kobietą, podobną do twarzy tuby propagandowej. Ponadto osobą, która dla stanowiska i pieniędzy narazi na hańbę zawód dziennikarza wciskając ludziom kłamstwa.
Ale masz wyprany mózg przez TVN24... Śmiać mi się z ciebie chcę, a jednocześnie mi cię żal. Danusia to najbardziej etyczna dziennikarka w historii mediów, mówi prawdę i za to niektórzy jej nienawidzą. Prawdziwa Polka, idealistka i patriotka, której te wszystkie gwiazdy TVN-u nie są godne myć kibli w domu.

Mężczyzna

Zakochany

Cichy Podglądacz
Oczywiście swój post pisałem żartobliwie biorąc pod uwagę nadmierny entuzjazm naszego nowego "kolegi" odnośnie tej Pani. Zawód dziennikarza,zwłaszcza politycznego,przeżywa teraz degrengoladę...
To co piszesz jest prawdą w przypadku żałosnych dziennikarzyn typu Anita Werner albo Justyna Dobrosz-Oracz (nie wspominając już o Wysokiej-Schnepf🤮). Natomiast Danusia to uosobienie dziennikarskiej etyki, klasy i profesjonalizmu. Każdy kto uważa inaczej jest godny pożałowania.

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
Ale masz wyprany mózg przez TVN24... Śmiać mi się z ciebie chcę, a jednocześnie mi cię żal. Danusia to najbardziej etyczna dziennikarka w historii mediów, mówi prawdę i za to niektórzy jej nienawidzą. Prawdziwa Polka, idealistka i patriotka, której te wszystkie gwiazdy TVN-u nie są godne myć kibli w domu.
Trafiłeś, ale kulą w płot, a zarazem ujawniłeś jedną kluczową informację o sobie.
Kulą w płot, ponieważ nie mam telewizora od 13 lat i nie oglądam telewizji, jak i nie słucham informacji głównego ścieku.
Ujawniłeś natomiast , że jesteś człowiekiem spolaryzowanym, wyrażającym opinię "jesteś z nami, albo przeciwko nam".
Nie zakładasz, że może być coś po środku lub można stać na uboczu i mieć zupełnie inne zdanie niż TVP czy TVN.

Ponadto... zamiast porozmawiać o faktach, wolisz zastosować ambiwalencję emocjonalną (po trochu doceniam, wreszcie nie kolejny chochoł), lecz IMO jest to zabieg o wiele łatwiejszy do rozpoznania przez odbiorcę.

Odnosząc się do Twojego śmiechu i fałszywej troski... Nie śmieję się z Ciebie i nie żal mi Cię, jesteś tym czym się karmisz.

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry