Seks ze starszą kobietą. Mam 34 lata, gdyby mnie dosiadła teraz kobieta z 10 lat starsza, to byłbym zachwycony. Nie mam zamiaru tego spełnić, bo mam małżonkę, ale tak, byłbym chyba wniebowzięty móc zaspokoić starszą kobietę w pozach jakie by chciała + moje upragnione ujeżdżenie mnie.
Spróbuj, może warto zaryzykować. Z doświadczenia wiem jak bardzo nakręca mnie to jak inny koleś rżnie tą samą kobietę. Wtedy sam walę jeszcze mocniej a dziewczyna jest w niebie.
Ja chciałbym przeżyć Sex w trójkącie ale z dwiema kobietami ze starszą od siebie kobieta (max 10 lat starsza bo zawsze byłem z młodszymi kobietami) i jakiś spontan sex z przypadkowa kobieta
Umówić się na spotkanie z żoną/partnerką użytkownika sexforum, która jeszcze nigdy nie miała "skoku w bok" w miejscu wyznaczonym przezemnie, gdzie będzie spełniać moje zachcianki. Dreszczyk emocji dla mnie i dla niej. Ubranej tak jak ja chcę, w miejscu wybranym przezemnie nie świadomej tego co mogę jej zaoferować. Czy miejsce te jest miejscem docelowym czy tylko początkiem naszej zabawy
Umówić się na spotkanie z żoną/partnerką użytkownika sexforum, która jeszcze nigdy nie miała "skoku w bok" w miejscu wyznaczonym przezemnie, gdzie będzie spełniać moje zachcianki. Dreszczyk emocji dla mnie i dla niej. Ubranej tak jak ja chcę, w miejscu wybranym przezemnie nie świadomej tego co mogę jej zaoferować. Czy miejsce te jest miejscem docelowym czy tylko początkiem naszej zabawy
Myślę, że w ostatniej chwili dopadłyby mnie wyrzuty sumienia, ale w moim przypadku to rozważania teoretyczne - nie jestem dla kobiet atrakcyjnym obiektem seksualnym
Fantazje jak każdy mam głównie ze swoimi szwagierkami a szczególnie 1 szwagierki córka ma męża i 2 córki ale mam fantazje z nią strasznie mnie podnieca
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.