To jest niemalże nieodłączny element! Bez tego nie wyobrażam sobie odjechanego seksu...
W takim razie moja zalicza się do tej pierwszej frakcji 🫢Kobiety dzielą się na dwie frakcje: te, które nie przepadają i te, które już ktoś wylizał tak, jak trzeba.![]()
To bierz się do roboty i zafunduj jej porządny orgazmW takim razie moja zalicza się do tej pierwszej frakcji 🫢
Że niby namawiasz mnie do pół gwałtuTo bierz się do roboty i zafunduj jej porządny orgazm![]()
Oszalałeś? Zaproponuj jej, by dała Ci jedną szansę na zatrzęsienie jej światem w posadachŻe niby namawiasz mnie do pół gwałtu![]()
Przyznam ze samo wypowiedzenie tej sentencji może przynieść dobry ubaw…jedną szansę na zatrzęsienie jej światem w posadach![]()
BywaPrzyznam ze samo wypowiedzenie tej sentencji może przynieść dobry ubaw
Poza tym usłyszę czy mnie przypadkiem nie pojebało już do reszty![]()
No i tym pięknie brzmiącym słowem dokonaliśmy potwierdzenia istnienia kobiet które nie przepadają z minetką
Coś w tym jest. Mineta to nie chlapanie jęzorem jak reksio wodęKobiety dzielą się na dwie frakcje: te, które nie przepadają i te, które już ktoś wylizał tak, jak trzeba.![]()
Podpisuję się pod tym wszystkimi kończynamiCoś w tym jest. Mineta to nie chlapanie jęzorem jak reksio wodęTrzeba wiedzieć jak lizać,
Z grubsza wystarczy nie haczyć zębami i pamiętać o jajkach. Niby niewiele, a jednak dalej problematyczne zagadnieniezresztą tak jak i obciąganie - samo włożenie pały do ust nie sprawi, że facet tryśnie. No chyba że jakiś sprinter albo prawiczek![]()
Grażyna, leć po Igristoje! 🥹No i tym pięknie brzmiącym słowem dokonaliśmy potwierdzenia istnienia kobiet które nie przepadają z minetką![]()
Zgadzam się z @Shakalaka że są kobiety, które spróbowały i nie dostarcza im to żadnej frajdy (bywa i tak), ale są też takie, które nawet nie dopuściły do siebie myśli o minetce, nie mówiąc już w ogóle o dopuszczeniu głowy faceta między swoje nogi. Pytanie tylko dlaczego... Osobiście obstawiam jakiegoś rodzaju wstyd, zażenowanie, obawy o reakcje faceta na wygląd miejsc intymnych i ich zapach. Można wymieniać jeszcze długo... Domyślam się, że to blokady czasami nie do przeskoczenia, aaaale ... powoli, sukcesywnie i może coś ruszy...Kobiety dzielą się na dwie frakcje: te, które nie przepadają i te, które już ktoś wylizał tak, jak trzeba.![]()
Przy tak grubej sprawie, wypadałoby CinCin odbezpieczyćGrażyna, leć po Igristoje! 🥹
Zatem błogosławieni cierpliwi, którzy powoli, krok po kroku przełamują nasze lęki i opory, albowiem w ich językach tkwi sekret szczęścia fanek minetki (zarówno wieloletnich, jak i nowychZgadzam się z @Shakalaka że są kobiety, które spróbowały i nie dostarcza im to żadnej frajdy (bywa i tak), ale są też takie, które nawet nie dopuściły do siebie myśli o minetce, nie mówiąc już w ogóle o dopuszczeniu głowy faceta między swoje nogi. Pytanie tylko dlaczego... Osobiście obstawiam jakiegoś rodzaju wstyd, zażenowanie, obawy o reakcje faceta na wygląd miejsc intymnych i ich zapach. Można wymieniać jeszcze długo... Domyślam się, że to blokady czasami nie do przeskoczenia, aaaale ... powoli, sukcesywnie i może coś ruszy...![]()
Albo trzeba brać pod uwagę zaangażowanie byłych partnerów, bo jak miałbym zachęcić do takich pieszczot kobietę, której poprzedni partner wali tekst ,,nie będę ci robił minetki, bo cipka jest do rodzenia a nie do lizania,,Zgadzam się z @Shakalaka że są kobiety, które spróbowały i nie dostarcza im to żadnej frajdy (bywa i tak), ale są też takie, które nawet nie dopuściły do siebie myśli o minetce, nie mówiąc już w ogóle o dopuszczeniu głowy faceta między swoje nogi. Pytanie tylko dlaczego... Osobiście obstawiam jakiegoś rodzaju wstyd, zażenowanie, obawy o reakcje faceta na wygląd miejsc intymnych i ich zapach. Można wymieniać jeszcze długo... Domyślam się, że to blokady czasami nie do przeskoczenia, aaaale ... powoli, sukcesywnie i może coś ruszy...![]()
Ja bym zaczęła od wybicia zębów poprzednikowiAlbo trzeba brać pod uwagę zaangażowanie byłych partnerów, bo jak miałbym zachęcić do takich pieszczot kobietę, której poprzedni partner wali tekst ,,nie będę ci robił minetki, bo cipka jest do rodzenia a nie do lizania,,![]()