• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Dzień dziewictwa (9.12.2025)

Mężczyzna

pascal

Cichy Podglądacz
Temat już był. Ale z racji święta zapytam jeszcze raz - czy to, że kobieta jest dziewicą ma znaczenie?

Dla mnie nie. A miałem przyjemność (wątpliwą), zdjęcia blokady 3 kobietom. Nie było to nic fajnego. Ból, lub krew uniemożliwiał dalszą zabawę.

Mężczyzna

Przypalove

Podrywacz
Nie ma dla mnie znaczenia, nie wierzę w ten dziwny mit dziewictwa jako symbolu "czystości" i parcie na bycie pierwszym partnerem seksualnym kobiety.

Kobieta

SeXpArAwAwA

Cichy Podglądacz
dla mnie ma to znaczenie i nigdy za żadne skarby nie chciałbym jakiejkolwiek rozdziewiczać. Kobieta dziewica dla mnie to czerwona lampka - nie podchodzę. Jak miałem 18 lat miałem możliwość rozdziewiczyć 16 latkę, rozłożyła mi nogi, ale nie zdecydowałem się. Po latach mając już ponad 30 lat poznałem chyba 32 latkę, bardzo atrakcyjną, zadbaną, pachnącą, seksowną, super make up, mega sexi ubrana, odkrywała to i owo, ale nie żadna lafirynda i się okazało po pewnym czasie znajomości, gdy zacząłem się do niej dobierać, że jest dziewicą. Byłem w szoku.... a myślałem mając ponad 30 lat, że mnie nic już nie zaskoczy.