Moim zadaniem tak prawie wszytkie mi robiły a jak mi chciały to kwestia czasu …
Bo mu im robimy taką natura xd
Mam wrażenie, że ten temat to bardziej w drugą stronę działaMoim zadaniem tak prawie wszytkie mi robiły a jak mi chciały to kwestia czasu …
Musisz mieć wspaniały dar przekonywania, bo o tym jest ten post, prawda? Dopytam jak jest okazja: czy to ponadprzeciętny urok, czy zdolność hipnozy czy orgazmiczne umiejętności doprowadzania kobiet tak, że tracą swoje życiowe przekonania analne i z przekonaniem wkładają tam palec?Moim zadaniem tak prawie wszytkie mi robiły a jak mi chciały to kwestia czasu …
Z tym że rimming to chyba nie o palec chodziMusisz mieć wspaniały dar przekonywania, bo o tym jest ten post, prawda? Dopytam jak jest okazja: czy to ponadprzeciętny urok, czy zdolność hipnozy czy orgazmiczne umiejętności doprowadzania kobiet tak, że tracą swoje życiowe przekonania analne i z przekonaniem wkładają tam palec?
Ojej, to zupełnie nie dla mnie jeżeli chodzi o język. Myślałam, że palec wystarczy i bez patrzenia. To tym bardziej klękam nad darem przekonywania autora wątku.Z tym że rimming to chyba nie o palec chodziNie ukrywam jest to opcją bardzo pociągająca ale niestety nie udało mi się jeszcze namówić
Fakt też klękam nad tym darem bo to nielada wyczyn namówić kobietę do tego.Ale co si
Ojej, to zupełnie nie dla mnie jeżeli chodzi o język. Myślałam, że palec wystarczy i bez patrzenia. To tym bardziej klękam nad darem przekonywania autora wątku.
Nie, to miejsce traktuję użytkowo a nie romantycznie.Fakt też klękam nad tym darem bo to nielada wyczyn namówić kobietę do tego.
A w drugą stronę dala byś sobie to zrobić czy też nie ?
Widzisz, nie wiesz co tracisz, obdyt jest jednym z najbardziej unerwionych miejsc i stymulacja przynosi bardzo dużo przyjemność jeśli jest robiona odpowiednioNie
Nie, to miejsce traktuję użytkowo a nie romantycznie.
![]()
Ale żeś zabłysnąłNajlepiej wybrać się do urologa on chętnie włoży palca.
Zabłysnąłem aż musiałeś napisać.Ale żeś zabłysnął![]()
Sakrazm się ciągnie za Tobą jak tren tej, która nie wzbudza takiego zainteresowania facetów jak by chciałaMusisz mieć wspaniały dar przekonywania, bo o tym jest ten post, prawda? Dopytam jak jest okazja: czy to ponadprzeciętny urok, czy zdolność hipnozy czy orgazmiczne umiejętności doprowadzania kobiet tak, że tracą swoje życiowe przekonania analne i z przekonaniem wkładają tam palec?
I zgadzam się co do tegoWidzisz, nie wiesz co tracisz, obdyt jest jednym z najbardziej unerwionych miejsc i stymulacja przynosi bardzo dużo przyjemność jeśli jest robiona odpowiednio![]()
Aj tam nie ma się czym przejmowaćSakrazm się ciągnie za Tobą jak tren tej, która nie wzbudza takiego zainteresowania facetów jak by chciała
@bAnalny nie przejmuj się, wyżej wspomniana zasiada aktualnie w loży szyderców
I zgadzam się co do tego![]()
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
E | Czy często was nachodzi | Seks | 29 | |
E | Czy często chodzicie bez majtek?? | Seks | 1 | |
J | Jak często i czy macie polucje? | Seks | 20 | |
A | Seks po 40- panowie jak to u Was jest? Jak często możecie? Czy libido Wam spadło? | Seks | 78 | |
Z | Kobitki, czy są wśród Was jakieś Panie podobne do Danuty Holeckiej? | Sprawy kobiet | 3 |