Iwona jest zajebista. Taka GFE.
Nie jest jakąś ikoną piękności czy figury ale ma coś takiego w sobie, że przyciąga.
Są w tym samym programie (te licytacje w ciemno) inne "dziunie", zrobione, seksowne itd. Ale Marivo żre je na śniadanie... Fajna laska.
Iwona jest zajebista. Taka GFE.
Nie jest jakąś ikoną piękności czy figury ale ma coś takiego w sobie, że przyciąga.
Są w tym samym programie (te licytacje w ciemno) inne "dziunie", zrobione, seksowne itd. Ale Marivo żre je na śniadanie... Fajna laska.
Swego czasu, jeszcze do Ani Wyszkoni za czasów kiedy była w zespole Łzy, przypominała mi wtedy moją koleżankę z szkoły, w której się wtedy podkochiwałem.
Kiedyś Elisabeth Hurley była powodem dla którego skóra na moim kutasie miała dużo ruchu.
Kręcił mnie jej "bitchy look" w Zakręconym czy Austin Powers i ten jej seksowny brytyjski akcent. Nie żeby ten akcent ogólnie był fajny, ale w jej wydaniu był
Aż dziw bierze, że dziś ma już... 60 lat :-O
Danuta Holecka Mimo że jest już po 50-tce wciąż tak samo piękna jak dawniej... Czasami włączam TV Republika tylko po to aby zobaczyć ją jak mówi "zapraszam na prawdziwe polskie wiadomości" To moja wielka miłość...
Kiedyś Elisabeth Hurley była powodem dla którego skóra na moim kutasie miała dużo ruchu.
Kręcił mnie jej "bitchy look" w Zakręconym czy Austin Powers i ten jej seksowny brytyjski akcent. Nie żeby ten akcent ogólnie był fajny, ale w jej wydaniu był
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.