Ball busting - czy jest tutaj ktoś "praktykujący" ten fetysz?
Czyli tutaj chodzi o dominację i masochizm?Hej Aneta.Ja w zeszłym roku miałem robiony ballbusting u dominy w Warszawie oraz bicie jajek pejczami.Co jak co ale to trzeba naprawdę lubić żeby się na coś takiego zdecydować.Ja po pół godzinie kopania jajek i mocnym waleniu jajek pejczami prawdę mówiąc jajka miałem mocno czerwono fioletowe.Ale ja akurat sam tego chciałem a opuchlizna mi zeszła dopiero po 3 dniach z jajek i teraz po tym nie ma nawet śladu.
Nigdy w życiu, przenigdy. Nawet gdyby ktoś chciałby mi za to zapłacić.Ball busting - czy jest tutaj ktoś "praktykujący" ten fetysz?
Aneta prawdę mówiąc tak.Lubię dominację i masochizm chociaż niektórzy masochizm mogą uważać za coś obrzydliwego ale dla mnie nie ma w tym nic złego a dominację polubiłem jak się kilka lat temu wgłębiłem bardziej w temat.Czyli tutaj chodzi o dominację i masochizm?
Tego typu tematy nie sa popularne na forum. Ja ci tez nie pomogę. Preferuje bardziej subtelną dominację, araczej supremacje kobiet, bez "knuta" i kopania po jajachCzy ten temat umarl ? Ostatnio interesuje mnie ta tematyka i chętnie z kimś zgłębię temat.
Doskonale Cie rozumiem One bawią sie inaczej niz faceci znimi. Niby to samo a jednak...bardziej symapatyczne. Nie licząc tych lekko zaburzonychMnie to poprostu ciekawi... bardziej zależy mi na tym uśmiechu dziewczyn które to lubią